Miért kívánom állandóan az alkoholt?
Elsősorban azt, hogy ittas állapotban legyek.
Direkt nem iszom gyakran, mert testileg is ráfüggnék. Ki szoktam számolni, hogy hány nap múlva ihatok, addig ki kell bírnom. Kattogok, hiányzik, de türtőztetem magamat. Volt, hogy fél évig nem ittam egy kortyot sem, mert féltem attól, hogy alkoholista leszek.
Nem unatkozom, lefoglalom magamat, megvan mindenem, nem vagyok stresszes sem. Egyszerűen csak inni akarok egész nap.
Tavaly engedtem a csábításnak és egy hétig minden nap ittam, de meg is volt magamról a véleményem. Nem tudom, hogy hogyan tudnám elfelejteni ezt a baromságot. Annyi dolgom van, erre folyton inni akarok. Évek óta ez a helyzet áll fent, pedig csak alkalmanként iszom, illetve minden 2. hétvégén.
Ilyesmit leginkább analitikus terápiákban lehet kideríteni és helyrehozni (mert nem biztos, hogy csak egy konkrét dolog hiányzik, amit elég kideríteni és megszerezni), de ez általában sok munka, és nem két alkalom.
Ebben az állapotban az is esélyes, hogy egyszer mégis alkoholista leszel, mert hogy nem akarsz az lenni, az önmagában nem fog életfogytig megmenteni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!