Mit tudok csinálni, hogy sörözés közben ne kelljen állandóan wc-re járnom?
Figyelt kérdés
Van hogy haverokkal elmegyünk sörözni, és bár tudom, hogy az alkoholfogyasztásnál sok vizeletet választ ki a szervezet, de nekem a többieknél is gyakrabban kell mennem pisilni, volt hogy negyedóránként mentem ki wc-re.
Kérdésem, hogy van e valamilyen módszer, hogy ne kelljen ilyen sűrűn mennem? Gondolok itt pl. olyanra, hogy előtte mennyit egyek, vagy igyak (nem alkoholos tartalmút) még otthon, vagy hogy van olyan módszer ami által nem választ ki annyi vizeletet a szervezet?
2017. nov. 10. 16:06
1/6 anonim válasza:
Nem tudok ilyen megelőző módszerről.
Mindenkinek más a veseműködése, a tiéd gyorsabb, ami nem is baj, lehet, sőt biztos, hogy ők meg otthon járnak sűrűn pisilni egy-egy ilyen sörözés után.
2/6 anonim válasza:
Csövezd be a jankót egy nagyobb pet flakonba.
3/6 anonim válasza:
Csatlakozom #2-höz, dugj fel egy katétert és a végét vezesd valami gyűjtőedénybe.
5/6 anonim válasza:
Lehet, többet iszol eleve vagy érzékenyebb a hólyagodban valamelyik receptor ami ezt jelzi, vagy kevesebbet iszol alapból és töményebb így hamarabb jelez.
6/6 anonim válasza:
Először isal tömény alkoholt, aztán higat. Mivel a tömény serkenti az ADH-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!