Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan csináljam hogy ne...

Hogyan csináljam hogy ne legyek függő?

Figyelt kérdés
Elmondtam a dokinak hogy nem tudok aludni. Van amikor 1 héten át 4 órákat alszok. Felírt frontint 0.25 mg-t. Ha esetleg csak kB 3 szor vennék be hetente (tehát rendszertelenül) akkor nem alakulna ki függőség? A másik hogy félek a mellékhatásoktol. Ha csak felét venném be és csak 3szor egy héten akkor nem lenne tőle bajom? A legfontosabb kérdésem: ti mit érezték tőle? Mi a hatása? Félek a széduléstől is vagy hogy nem kapok majd tőle levegőt.
2022. ápr. 18. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Heti 3 alkalom után is függőséget okoz, csak lassabban. Lehet az egész se fog hatni, nemhogy a fél. Ha félsz a függőségtől akkor ne használj fronyát. Kis dozisnál egyébként hónapok kellenek mire kezd kialakulni a függőség.
2022. ápr. 18. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Amugy irass kifejezetten altatót. Azok nem olyan gázosak. Kipróbálhatod még a melatonint is, mert van akinél beválik.
2022. ápr. 18. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Még hogy az altató nem gázos! Rosszabb mint a Frontin. Nagyon hamar függőséget okoz. A melatonin pedig csak elaludni segít annak, akinek nincs komoly alvászavara. Nekem nem használt.
2022. ápr. 19. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
A 0.25 Frontin nem ér semmit,nálam kb.semmi hatása nem volt. Volt,hogy bevettem 2-3szemet akkor elálmosodtam,de semmi más hatása nem volt. Mondjuk azt hozzá kell tenni ,hogy én csak kíváncsiságból vettem be nem volt semmi bajom. De azt ajánlom,hogy ne kezd el szedni,mert nagyon sok embert tönkre tettek ezek a gyógyszerek. Inkább fáraszd ki magad mozgással vagy igyál meg egy pohár bort lefekvés előtt ezek nekem segíteni szoktak,ha nem tudok aludni.
2022. ápr. 19. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Benzoval nagyon vigyázni kell, heti egy alkalom a biztonságos, rendszeresen heti 3x az már nagyon necces függőség szempontjából
2022. ápr. 20. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!