Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyógyszert szedőktől kérdezem,...

Gyógyszert szedőktől kérdezem, hogy hányféle gyógyszert szedtek? Aggaszt, hogy én sokfélét. Mind másra hat, ezért nehéz bármit is elhagyni.

Figyelt kérdés
Gyógyszereim: Amitrex, Lamolep, Pregabalin, Trittoco. Időszakosan vagy alkalmanként Nyugtató. Most váltok Frontinról Rivóra. Lehet, hogy ma lesz változtazás, ma beszélek az orvosommal, aki terápiát is tart.

2022. ápr. 13. 09:58
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Libidót nekem kevés gyógyszer csökkentett eddig.
2022. ápr. 13. 15:43
 22/27 anonim ***** válasza:
Erdekes mert en en is hasonlo gyogyszert szedek mint az amitrex (amisulprid), es nem hogy 0 a libidom, impotens vagyok tole.
2022. ápr. 13. 20:46
 23/27 A kérdező kommentje:

Az antidepik nekem szoktak ilyet csinálni. Gyanús, hogy az Amitrex teszi.

3x2 mg Rivót kaptam 2 hétre szer megvonási tünetre, utána lesz fokozatosan csökkentve.

Utána jöhet számításba antidepi csere, ha nem tudok aktívabb lenni..

2022. ápr. 13. 21:15
 24/27 anonim ***** válasza:
No ilyet se hallottam még, ekkora dózisban Rivotril szer megvonásra, főleg úgy, hogy ez is benzo származék.
2022. ápr. 14. 08:00
 25/27 anonim ***** válasza:
Én Amitrexet, Lamolepet és Xanaxot szedek. Fel van írva minden alkalommal a Lítium, de nem vagyok hajlandó szedni, mert nem csinált semmit, csak mellékhatásai voltak, csak minden pszichiáter erre esküszik és nem akarják elvenni. Néha Lendormit vettem be. Most kaptam Leponexet, jó lenne ha akkor már az Amitrexet le tudnám cserélni, de ki tudja, hogy lesz. Egyedül az antipszichotikumokat nem nagyon akarom, de mivel nekem az antidepresszánsok nem segítenek, maradnak ezek. A Xanaxról lenne még jó lejönni, de az több éves projekt. Néha rémisztő belegondolni, hogy mennyi cucc ez, de arra is emlékszem, hogy milyen életem volt nekem és a környezetemnek, amikor nem szedtem semmit.
2022. ápr. 14. 11:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: az se lenne normális, ha alkohollal próbálnám kezelni magam, és néha már belecsúsztam sajnos, akkor meg már inkább ezek.
2022. ápr. 14. 11:41
 27/27 A kérdező kommentje:
Szerfogyasztás elòtt is kellett 4 féle. Bipolra muszáj.
2022. ápr. 14. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!