Gyógyszert szedőktől kérdezem, hogy hányféle gyógyszert szedtek? Aggaszt, hogy én sokfélét. Mind másra hat, ezért nehéz bármit is elhagyni.
Igazi major depresszióm volt, aztán bipol kevert. Flashback is. Erte kaptam Amitrexet a Lamolep mellé. Pregabalint Szorongásra mert a többi nem hat rá. Triticot alvásra kapom.
Szerfogyasztásról lejövésre lesz valószínűleg Rivotril mert durva tünetem van. Fokozatos adagcsökkentés lesz.
Jó állapotban Frontint is és Rivót is el tudtam hagyni. Rossz állapotban javasolják szedni.
Így fedik le az összes tünetem a gyógyyszerek. Antidepit váltani akarok. Olyanra, ami kicsit segít aktívnak lenni.
Lamó és Amitrex segít, hogy ne legyek bipol kevertben. Ezek jól hatnak, minimális mellékhatással.
bipolárisra ennyi gyógyszer sajnnos nem ritka.
antidepit valószínű azért kaptál ilyet, mert a mániás epizódot felerősítheti.
de szvsz a trittico inkább alvásra jó, de ez mindenkinél változik.
Inkább alváshoz jó nekem a Tritti, de azt a nemrég beállítottak megoldják. Cserélni lenne jó olyanra, ami energetizál. Segít aktívabbnak lenni.
Pregabalin generalizált szorongásra is írható. Benne van a tájékoztatóban is. Emellett epire és neuropátiás fájdalomra is adják.
az elontril az ugyanaz, mint a brintellix, szóval attól is hánynál valszeg
az anafranil kényszerbetegségre jó, de állandóan éhes leszel tőle és a libidódat is csökkenti
a venlafaxint próbáld meg vagy inkább egy ssri-t
17
Az elontril és a brintellix nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!