Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyógyszert szedőktől kérdezem,...

Gyógyszert szedőktől kérdezem, hogy hányféle gyógyszert szedtek? Aggaszt, hogy én sokfélét. Mind másra hat, ezért nehéz bármit is elhagyni.

Figyelt kérdés
Gyógyszereim: Amitrex, Lamolep, Pregabalin, Trittoco. Időszakosan vagy alkalmanként Nyugtató. Most váltok Frontinról Rivóra. Lehet, hogy ma lesz változtazás, ma beszélek az orvosommal, aki terápiát is tart.

2022. ápr. 13. 09:58
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Igazi major depresszióm volt, aztán bipol kevert. Flashback is. Erte kaptam Amitrexet a Lamolep mellé. Pregabalint Szorongásra mert a többi nem hat rá. Triticot alvásra kapom.

Szerfogyasztásról lejövésre lesz valószínűleg Rivotril mert durva tünetem van. Fokozatos adagcsökkentés lesz.

Jó állapotban Frontint is és Rivót is el tudtam hagyni. Rossz állapotban javasolják szedni.

Így fedik le az összes tünetem a gyógyyszerek. Antidepit váltani akarok. Olyanra, ami kicsit segít aktívnak lenni.

Lamó és Amitrex segít, hogy ne legyek bipol kevertben. Ezek jól hatnak, minimális mellékhatással.

2022. ápr. 13. 10:53
 12/27 anonim ***** válasza:

bipolárisra ennyi gyógyszer sajnnos nem ritka.

antidepit valószínű azért kaptál ilyet, mert a mániás epizódot felerősítheti.

de szvsz a trittico inkább alvásra jó, de ez mindenkinél változik.

2022. ápr. 13. 11:00
 13/27 A kérdező kommentje:

Inkább alváshoz jó nekem a Tritti, de azt a nemrég beállítottak megoldják. Cserélni lenne jó olyanra, ami energetizál. Segít aktívabbnak lenni.

Pregabalin generalizált szorongásra is írható. Benne van a tájékoztatóban is. Emellett epire és neuropátiás fájdalomra is adják.

2022. ápr. 13. 11:44
 14/27 A kérdező kommentje:
Anafranil, Venlafaxin vagy Elontril lenne most jó.
2022. ápr. 13. 11:45
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha porogni akarsz antidepitol szedjel brintellixet. Ha birod, mert sok embernel hanyingert okoz. Amugy kb az egyetlen antidepi az egesz vilagon ami ezerrel porget.
2022. ápr. 13. 11:52
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem hatott és szédültem,hánytam tőle.
2022. ápr. 13. 12:28
 17/27 anonim ***** válasza:

az elontril az ugyanaz, mint a brintellix, szóval attól is hánynál valszeg

az anafranil kényszerbetegségre jó, de állandóan éhes leszel tőle és a libidódat is csökkenti

a venlafaxint próbáld meg vagy inkább egy ssri-t

2022. ápr. 13. 14:44
 18/27 anonim ***** válasza:
Bocs, de az összes antidepresszáns csükkenti a libidót. Amúgy az Anafraniltól egyáltalán nem lettem anno éhes, tehát ez is sokunkra másképp hat. A Yarocen sem okoz nekem olyan alvást mint amit általában írnak rá.
2022. ápr. 13. 15:08
 19/27 anonim ***** válasza:

17

Az elontril és a brintellix nem ugyanaz.

2022. ápr. 13. 15:17
 20/27 A kérdező kommentje:
Elontrilt szedtem már. Nem hánytam. Hasonló, de más a 2 gyszer.
2022. ápr. 13. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!