Pánikbetegség? Depresszió?Skrizofèn vagyok?
Egész nap csak fekszem,nem köt le se a tévé se más.
Csak rázom a lábam az idegessègtől, kapkodom a levegőt és nem tudok koncentrálni, figyelni.
Mintha nem merném jól érezni magam.
Mintha félnèk elengedni magam.
Gyűlölöm a munkám,ha csak arra gondolok,hogy holnap mennem kell légszomj is elkap.
Megyek le a lépcsőn a konyhába akkor olyan idegen érzés,mintha kívülről látnám magam.
Amióta új főnök van ez van.
Állandóan ordít velünk ,nincs szünet hajt egész nap a munkahelyen annyira feszült vagyok remegek reszketek szinte képtelen vagyok a munkára.
Nem bírom már ...
Erős szorongás, pánik. De hurrá, meg van az oka! Ez már fél siker. Tudsz tenni ellene.
Kapásból 1-2 hét táppénz, és/vagy felmondás. Gyors segítségnek szedhetsz pár napig kevés nyugtatót, vagy dobj be 1-2 felest. A gyógyulás az, hogy megnyugszol, erre is vannak jó technikák, a teljesség igénye nélkül: relaxálás, séta, torna, pihenés, nyugis könyvek, kellemes filmek, kikapcsoló hobbik. Youtube on vannak meditációs videók, zenék, pár ezer óra.:)
Eljöttem pont sétálni,kicsit jobb,de ha otthon vagyok magam,akkor kezdődik minden ugyanúgy.
Ülök egy padon és gondolkodom.
Felmondani a hitel miatt nem tudok.De a táppénz nem is butaság.
Már a pálinkán én is gondolkodtam erősen,hátha segít .
Egy ember már felmondott, még hárman vagyunk.
Ők aranyosak de kb egymáshoz sem szólhatunk csak munka miatt....
Fel kell mondanom
Így nem tudok tovább lenni
Csupa ideg vagyok
Azóta is ülök a padon mert félek elindulni attól félek ha felkelek meghalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!