Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség? Depresszió?Skri...

Pánikbetegség? Depresszió?Skrizofèn vagyok?

Figyelt kérdés

Egész nap csak fekszem,nem köt le se a tévé se más.

Csak rázom a lábam az idegessègtől, kapkodom a levegőt és nem tudok koncentrálni, figyelni.

Mintha nem merném jól érezni magam.

Mintha félnèk elengedni magam.

Gyűlölöm a munkám,ha csak arra gondolok,hogy holnap mennem kell légszomj is elkap.

Megyek le a lépcsőn a konyhába akkor olyan idegen érzés,mintha kívülről látnám magam.

2022. ápr. 10. 07:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Ez pánik. Biztos nem skizofrénia. Egy skizofrén soha nem gondolja magáról, hogy skizofrén.
2022. ápr. 10. 08:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudok ez ellen tenni valamit ?
2022. ápr. 10. 08:19
 3/12 A kérdező kommentje:

Amióta új főnök van ez van.

Állandóan ordít velünk ,nincs szünet hajt egész nap a munkahelyen annyira feszült vagyok remegek reszketek szinte képtelen vagyok a munkára.

Nem bírom már ...

2022. ápr. 10. 08:30
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Pszichológus talán tud segíteni.
2022. ápr. 10. 08:45
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Erős szorongás, pánik. De hurrá, meg van az oka! Ez már fél siker. Tudsz tenni ellene.

Kapásból 1-2 hét táppénz, és/vagy felmondás. Gyors segítségnek szedhetsz pár napig kevés nyugtatót, vagy dobj be 1-2 felest. A gyógyulás az, hogy megnyugszol, erre is vannak jó technikák, a teljesség igénye nélkül: relaxálás, séta, torna, pihenés, nyugis könyvek, kellemes filmek, kikapcsoló hobbik. Youtube on vannak meditációs videók, zenék, pár ezer óra.:)

2022. ápr. 10. 09:06
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Ja! A kívülről látom magam a deperszonalizáció, tipikus szorongásos/pánik tünet, nem kell tőle megijedni. Ha megnyugszol, elmúlik, de beletelhet némi időbe, nem 20 perc.
2022. ápr. 10. 09:07
 7/12 A kérdező kommentje:

Eljöttem pont sétálni,kicsit jobb,de ha otthon vagyok magam,akkor kezdődik minden ugyanúgy.

Ülök egy padon és gondolkodom.

Felmondani a hitel miatt nem tudok.De a táppénz nem is butaság.

Már a pálinkán én is gondolkodtam erősen,hátha segít .

2022. ápr. 10. 09:16
 8/12 anonim ***** válasza:
A többiek hogy viselik? Mennyire vagy jóban velük? Ha a felmondás nem opció, talán enyhítheti, ha a többiekkel baráti viszonyban vagy és együtt vészelitek át.
2022. ápr. 10. 09:48
 9/12 A kérdező kommentje:

Egy ember már felmondott, még hárman vagyunk.

Ők aranyosak de kb egymáshoz sem szólhatunk csak munka miatt....

2022. ápr. 10. 10:00
 10/12 A kérdező kommentje:

Fel kell mondanom

Így nem tudok tovább lenni

Csupa ideg vagyok

Azóta is ülök a padon mert félek elindulni attól félek ha felkelek meghalok

2022. ápr. 10. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!