Hogy tudnek ezen változtatni?
Szorongok hogy meghalok. De sal ettől. Ha valamin faj egyből a halálra gondolok. Sajnos már elég régóta fennáll ez az egész. 24/L
Van gyermekem is,szerető családom és mégis mindig attól felek hogy meghalok. Szedulok néha,megijedek nagyon minden kicsi dolgon.. pl most is izomramgasom van a karom felso részen és felek h elvisz a mentoo..mindig produkál a testem valamit. Voltam én már pszichiaterhez mindenhol semmit sem ert. Semmit sem szedek. Eredményeim minden rendben. Hozzateszem öngyilkos lett apukám 4 éve.. szóval ez válthatta ki. De ti hogy kuzdottetek ezt le? Hogyan nem kellene megijednem mindenen???
De csak*
Ha valamim*
Egy pszichoLÓGUS (terápiás beszélgetés) biztosan sokat segítene.
Még egy kérdés: Szerinted a halálfélelmed arra jó, hogy lelkiekben fel legyél készülve a legrosszabbra és így könnyebben el tudd viselni, ha az bekövetkezne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!