Nepszeru srac vagyok a suliban es egyeb helyeken, bulikban is mindig megvan a tarsasagom,nagyon is extrovertalt vagyok. De ha haza kerulok a kolibol egyszeruen nincs senki akivel tudnek beszelni. Min kene valtoztatnom?
Figyelt kérdés
Mindenki mutogatja,hogy 15 emberrel beszel egy nap (messengeren) en meg orulok ha egyel tudok. Tenyleg mindenhol szeretnek, de egyszeruen mindenki mas varosban lakik en meg hetvegen csak egyedul tudok lenni amig ok talalkoznak. (Bocsi az irasert, kicsit kedvtelen vagyok emiatt) 16 éves fiu vagyok. Azt mar elfogadtam,hogy senkivel nem tudok talalkozni itthon, csak ha atmegyek masik varosba, de az rosszul esik,hogy soha nem keres senki. Mit tegyek,hogy ez valtozzon?2021. nov. 20. 17:44
1/1 anonim válasza:
Lehet, mégsem vagy annyira népszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!