Mi történne ha senki nem inna többé kávét?
Figyelt kérdés
A kávé az egyik olyan cikk, amire azt szokták mondani, hogy jobb lenne ha nem fogyasztanánk, mert a harmadik világban napi 1 dollárért szedik kb rabszolgamunkával.
Mi lenne akkor, ha hirtelen mindenki a civilizált világban ez miatt letenne a kv fogyasztásról?
2021. ápr. 23. 21:23
1/8 Közveszélyes Kontár válasza:
nagyon sokan belehalnanak
2/8 anonim válasza:
Csődbe mennének a kv termelők, és mindenki munkanélkülivé válna, aki ebben a szektorban dolgozik.
3/8 anonim válasza:
Bocs, nem tudom miért kv-t írtam kávé helyett. Azt hiszem elkéne nekem is egy csészével :"D
5/8 anonim válasza:
Jaj, az nem lenne jó. Finom. Inkább meg kell fizetni minden munkást rendesen és lemészárolni végre minden zsarnokat,
6/8 anonim válasza:
1 dollár ott valószínűleg sokkal többet ér, és nem csak egy kiló rizsre elég. Szerinted az olcsó kínai akármid hogyan készül?
7/8 anonim válasza:
Amúgy van "Fair Trade" kávé is, nem is sokkal drágább.
8/8 anonim válasza:
Akkor azok a szegény, kávéültetvényen napi egy dollárért dolgozó emberek elmennének napi 90 centért rizst ültetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!