Mit csinálnál, ha olyan dolog történne veled, amiről tudod, hogy senki sem hinné el?
Figyelt kérdés
Ha más mesélné, te sem hinnéd el.
Titokban tartanád?
2020. nov. 15. 10:58
1/13 anonim válasza:
Attól függ mi az, ha valami nagyon jó dolog, akkor igen, mert minden ember irigy.
2/13 anonim válasza:
Persze. Attol fugg mit. Ha szellemet latnek vagy ilyesmit, baratom elott ugyse tudnam titokban tartani, mert folyton ezen jarna agy agyam, max nem hinne nekem. Ha meg nyernek a lotton baratomnak azt is elmondanam nyilvan. :D
De senki masnak semmit egyebkent.
3/13 anonim válasza:
Igazából nem nagyon mesélném el senkinek.
4/13 anonim válasza:
Írnék róla egy könyvet. Az olvasók ájuldoznának, hogy milyen fantasztikus képzelőerőm van, én pedig kiadtam magamból a dolgot.
5/13 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a környezetem normális felnőtt és szavahihető embernek tart. Így nem lenne gond bármilyen abszurd dolgot elmesélnem, nem kételkednének benne.
Tehát amiatt, hogy "Jaj, úgysem fogják elhinni!" nem kellene magamban tartanom.
6/13 anonim válasza:
pataki attila példája arra inti az emberiséget, hogy inkább ne mesélj el mindent.
7/13 anonim válasza:
Attol függöen hogy jo vagy rossz fenyt vetne ràm, mondanàm vagy titkolnàm el.
8/13 anonim válasza:
Témafüggő.
Ha kikívánkozik belőlem, akkor elmesélném hozzám közelállónak, aztán vagy elhiszi, vagy nem, ez már nem érdekel.
9/13 anonim válasza:
#4-es Basszus,ez eddig nem jutott eszembe. :-)
10/13 anonim válasza:
Nem tartanám titokba,ha olyan a téma.Aztán az ő dolga,hogy hiszi vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!