Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy 500...

Mi az oka annak, hogy 500 követőm van Instagramon, de senki nem lájkol?

Figyelt kérdés

Pár hetente posztolok pusztán hobbiból, nem akarok influencerkedni, de igényes és jól megkomponált képeket teszek ki magamról, a mindennapokról. Nem vagyok cicababa, de figyelek a külsőmre. Követőim között sok olyan ember van, akiket ismerek. Nem a lájkokra megyek, de egyszerűen nem értem ezt a hónapok óta tartó helyzetet. Kiteszek valamit és keservesen jön napok alatt 10 körüli lájk, másoknak meg a szürke képekre sokkal több. Most ennyien utálnak engem, vagy rossz a "marketingem"?

20N

2021. márc. 2. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
61%

Nem érzed ellentmondásnak, hogy elvileg te "nem a lájkokra mész", de amúgy meg folyamatosan azon kattogsz hogy miért nem lájkolják a képeidet, meg mások képeit nézegeted, hogy azokat hányan lájkolják?:)

Ha nem a lájkokra mennél, hanem tényleg hobbiból, magad miatt posztolnál, akkor nem érdekelne ez az egész.

Nem szégyen az, ha az ember a lájkokra megy, saját önbecsülésünk javításán túl lehet ennek ezer meg egy oka. Csak akkor ezt legalább magadnak be kell vallani, hogy igenis fontos nekem hogy hányan lájkolják a képeimet, és akkor így hozzáállni:)

2021. márc. 2. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Hiába pontozol le dühből, akkor is ez van:)
2021. márc. 3. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

Túlságosan passzív a követőtáborod. Nagyon ritkán posztolsz.

Mivel nekem az insta az egyik fő felületem, statisztikákat vezetek róla, és megfigyeltem, ha ritkítom a posztjaimat, az eléréseim is csökkenni kezdenek.

Nyilván nem téged utálnak, pláne 500 féle ember, hanem valamit rosszul csinálsz, és ez az oka az alacsony elköteleződésnek.

Sztorizni pl. szoktál?

2021. márc. 11. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:
1-2 milyen arrogáns. Igenis van az a kategória aki nem manipulál hogy a like-okra menjen, de csak észreveszi hogy a 10 az mennyivel kevesebb mint a 100, és elgondolkodhat mi az oka. És igen, simán lehet olyan oka hogy jó fej emberek a követőid akik alig vannak fent, nem ez a körbelike-olás megy, amivel sokan az idejük nagy részét töltik. Ilyen szokott lenni hogy te is like-olsz én is likeollak.
júl. 10. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!