Mi az oka annak, hogy 500 követőm van Instagramon, de senki nem lájkol?
Pár hetente posztolok pusztán hobbiból, nem akarok influencerkedni, de igényes és jól megkomponált képeket teszek ki magamról, a mindennapokról. Nem vagyok cicababa, de figyelek a külsőmre. Követőim között sok olyan ember van, akiket ismerek. Nem a lájkokra megyek, de egyszerűen nem értem ezt a hónapok óta tartó helyzetet. Kiteszek valamit és keservesen jön napok alatt 10 körüli lájk, másoknak meg a szürke képekre sokkal több. Most ennyien utálnak engem, vagy rossz a "marketingem"?
20N
Nem érzed ellentmondásnak, hogy elvileg te "nem a lájkokra mész", de amúgy meg folyamatosan azon kattogsz hogy miért nem lájkolják a képeidet, meg mások képeit nézegeted, hogy azokat hányan lájkolják?:)
Ha nem a lájkokra mennél, hanem tényleg hobbiból, magad miatt posztolnál, akkor nem érdekelne ez az egész.
Nem szégyen az, ha az ember a lájkokra megy, saját önbecsülésünk javításán túl lehet ennek ezer meg egy oka. Csak akkor ezt legalább magadnak be kell vallani, hogy igenis fontos nekem hogy hányan lájkolják a képeimet, és akkor így hozzáállni:)
Túlságosan passzív a követőtáborod. Nagyon ritkán posztolsz.
Mivel nekem az insta az egyik fő felületem, statisztikákat vezetek róla, és megfigyeltem, ha ritkítom a posztjaimat, az eléréseim is csökkenni kezdenek.
Nyilván nem téged utálnak, pláne 500 féle ember, hanem valamit rosszul csinálsz, és ez az oka az alacsony elköteleződésnek.
Sztorizni pl. szoktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!