Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az hogy Instagramon...

Miért van az hogy Instagramon csomóan kedvelik a képeim, de az ismerőseimen kívül senki nem követ be?

Figyelt kérdés
Nem szeretném reklámozni magam, meg nem is vágyom több ezer követőre, de már kezd idegesíteni, hogy ha valaki kedveli az összes képem akkor vajon miért nem követ be?

2015. máj. 3. 13:06
 1/1 anonim válasza:

nálam mindig ez van,nekem mar masfel eve van instagramom,es kitapasztaltam hogyha sok "hashtag"-et irok (pl. #today #outfit stb.) akkor sokan lajkoljak,foleg kulfoldiek.Ez akkor nem tortenik meg ha privatba teszed a fiokod,mert akkor kitehetsz ezerfele hashtaget,ha csak az ismeroseid latjak,csak ok tudjak lajkolni,kulfoldiek nem.

es szerintem attol hogy belajkoljak kulfoldiek,nem valoszinu hogy kovetni fognak,azt a kepedet belajkoltak,mert veletlenul meglattak,es megtetszett nekik,de ennyi.

es most igy vegig olvasva a kerdesed,rajottem hogy nem is a "valodi" kerdesedre valaszoltam:DD

na de amugy lehet azert lajkoljak be az osszes kepedet hogy:

-te kovesd be ot

-te is lajkolj neki vissza

valoszinu csak lajkehesek,es csak azt akarjak hogy visszalajkolj nekik.

velem is csomoszor ezt csinaljak.Vadidegen ember kedveli 3kepemet,vagy tobbet,de nem kovet be.Ez azert van hogy "eszrevedd" hogy letezik,es nezd meg a fiokjat,a kepeit es kovesd be.

bocsi a regenyert,es az ekezetek nelkuli irasomert!:D

2015. máj. 3. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!