Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elképzelhető hogy az alacsony...

Elképzelhető hogy az alacsony pulzus mitti félelem - szorongás egy idő után alkami magas pulzust is kivált?

Figyelt kérdés
Nem úgy gondolom hogy váltakozva , hanem pl hogy általában alacsony , de bizonyos helyzetekben ahol elötte pár hónappal teljesen "normális" volt jóval magasabb pl alvás közben , lassú séta , fürdés stb

#félelem #szorongás #Alacsony pulzus -tól magas
2022. ápr. 5. 11:46
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
27 - igen én , és befekszem alá , csak várok az időpontra , csak már teljesen kész vagyok közbe , 1 éve vidáman relatív mentem még az orvosokhoz , most meg már a lakásból se tudok kimenni , nem kell sajnálj , megérts , hiába panaszkodtam , sokára jött a megoldás , remélem nem túl sokára.
2022. ápr. 5. 19:55
 32/41 anonim ***** válasza:

Szerintem feküdj a kés alá...

Nekem még kardiológiás sztori.

Mindkét esetben jeleztem, hogy rossz az állóképességem.

((Életemben többször volt, most 4 jut eszembe, amikor a környezetem közölte, hogy valami lehet a szívemmel, menjek orvoshoz, 1 a meleg miatti gyengeségem miatt, 1 lépcsőzés után, 2 a Gellért-hegyen. Már 2-3 emelet elég volt, hogy ne tudjak megszólalni még 1-2 percig.))

Egyiknek se jutott eszébe, hogy terheléses EKG-t csináljon és mindkettő közölte, hogy a visszafolyás nem oka rossz állóképességnek. A szétszórtabbik közölte is, hogy "hát ennek a szívnek semmi baja".

2022. ápr. 5. 19:58
 33/41 A kérdező kommentje:
Ez csodás , imádom az ilyen orvosokat , nekem se csináltak soha terhelést. Meg volt aki még régebbi leleteimet se nézte meg.
2022. ápr. 5. 20:09
 34/41 anonim ***** válasza:
Nekem se nézte meg a második az első leletét. Amin a véleménynél jelzett visszafolyás volt, odafent meg I. fokú. És riogatott a romlással...
2022. ápr. 5. 20:12
 35/41 A kérdező kommentje:
A ku... a..... játszák az eszüket , rádásúl magánba , lassan alig van külömbség az állami és a magán között , csak a várakozási idő meg 40- 50.000 ft
2022. ápr. 5. 20:15
 36/41 anonim ***** válasza:
Azért más orvosok terén ég és föld különbséget tapasztalok, pl. refluxbetegséghez való hozzáállás.
2022. ápr. 5. 20:17
 37/41 A kérdező kommentje:
Ez valóban így igaz , tapasztalatból mondom , de a magán kardiológia ....
2022. ápr. 5. 20:21
 38/41 anonim ***** válasza:
A magán kardiológiáról ebben a pillanatban én is csak rosszat tudok írni.
2022. ápr. 5. 20:24
 39/41 anonim ***** válasza:

Amúgy elvileg neked is Samsung Galaxy Watch 4-ed van.

Az néha alulmér egy 20-at, úgy vettem észre, hogy főleg akkor, ha hideg a karom (összehúzódnak az erek).

Nekem is mért már 43-44-et villamoson, metrón egyszer-egyszer. Mondjuk ott nem volt hideg a karom, de sejtem, hogy alulmért.

2022. ápr. 8. 10:35
 40/41 A kérdező kommentje:
A fene tudja már , egyébkénr 4 hete elromlott , elvittem szervízbe , garanciális , visszakaptam ugyan úgy nem működik.
2022. ápr. 8. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!