Elképzelhető hogy az alacsony pulzus mitti félelem - szorongás egy idő után alkami magas pulzust is kivált?
Szerintem feküdj a kés alá...
Nekem még kardiológiás sztori.
Mindkét esetben jeleztem, hogy rossz az állóképességem.
((Életemben többször volt, most 4 jut eszembe, amikor a környezetem közölte, hogy valami lehet a szívemmel, menjek orvoshoz, 1 a meleg miatti gyengeségem miatt, 1 lépcsőzés után, 2 a Gellért-hegyen. Már 2-3 emelet elég volt, hogy ne tudjak megszólalni még 1-2 percig.))
Egyiknek se jutott eszébe, hogy terheléses EKG-t csináljon és mindkettő közölte, hogy a visszafolyás nem oka rossz állóképességnek. A szétszórtabbik közölte is, hogy "hát ennek a szívnek semmi baja".
Amúgy elvileg neked is Samsung Galaxy Watch 4-ed van.
Az néha alulmér egy 20-at, úgy vettem észre, hogy főleg akkor, ha hideg a karom (összehúzódnak az erek).
Nekem is mért már 43-44-et villamoson, metrón egyszer-egyszer. Mondjuk ott nem volt hideg a karom, de sejtem, hogy alulmért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!