Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elképzelhető hogy az alacsony...

Elképzelhető hogy az alacsony pulzus mitti félelem - szorongás egy idő után alkami magas pulzust is kivált?

Figyelt kérdés
Nem úgy gondolom hogy váltakozva , hanem pl hogy általában alacsony , de bizonyos helyzetekben ahol elötte pár hónappal teljesen "normális" volt jóval magasabb pl alvás közben , lassú séta , fürdés stb

#félelem #szorongás #Alacsony pulzus -tól magas
2022. ápr. 5. 11:46
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Sajnos az csak az alacsonyra
2022. ápr. 5. 18:46
 22/41 anonim ***** válasza:
32%

#17: csak hiszed....

Volt itt pár hete egy kérdező, aki 13 (igen, TIZENHÁROM) orvoshoz ment, míg el nem érte azt, amit ő laikusként el akart érni - valami műtétet. És mikor végre a 13. azt mondta, hogy jó, műtét - akkor kétségbeesve kiírta ide a GYK-ra, hogy vajon tényleg kell-e neki az adott tünetekre a műtét...

Maaargiiit, nooormáááliiiis...??

Elkölt egy valag pénzt magánorvosokra, és mégis a GYK-n keres laikus tanácsot. Agyam eldobom!%

2022. ápr. 5. 19:12
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

#20: nettó energiavámpír!!

És ez hetek óta megy...

2022. ápr. 5. 19:13
 24/41 anonim ***** válasza:

Jó, ezt a részét is megértem, de a kérdezőt is.

Én például - és a belgyógyászom és a 2021-ben engem vizsgáló kardiológus is - abban a hitben voltam (voltunk), hogy romlott a pitvar és kamra közötti billentyűim állapota, mindkettőé. Majd előástam a 2017-es leletemet, amin 3 ellentmondás van:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1168126..

(itt a képen csak 2 látszik, mert több oldalas a lelet)

Plusz egy, laikus szemmel durvának kinéző eltérésre odaírta, hogy az úgy jó...

Ez alapján nem romlott a billentyűim állapota, cserében más gondjai vannak a szívemnek. Múlt héten 25 kilométert futottam és 2 kilométert úsztam, mellette otthon is edzegettem, ki tudja, ezzel életveszélybe sodortam-e magam?

Hogyan lehet megbízni így az orvosokban? Tudnám még sorolni a saját tapasztalataimat egyéb orvosok terén és a családom tapasztalatait.

60 alatt túl alacsony a pulzusszám, aminek kellemetlen tünetei is lehetnek. Az élsportolóknak és a nagyon sokat sportoló férfiaknak esetleg előfordul, hogy az alá esik. A kérdezőnek 40 körüli, alatti is szokott lenni.

Ettől én is megijednék.

Ahogy a hirtelen felgyorsuló pulzustól is. Nekem is vannak tüskék, de szerencsére "csak" 80-85 környékére ugrik fel, ritkábban 90-ig 2-3 percre. Már ez megijeszt. Hát még a 180 éjszaka kit nem ijesztene meg?

2022. ápr. 5. 19:41
 25/41 anonim ***** válasza:
32%

Pszichológushoz kell fordulnia!

Az orvos nyilván tett volna rá 24 órás monitort, ha indokoltnak találta volna. De biztosan rájött ő is, hogy az illető csak azt akarja, hogy foglalkozzanak vele. Hipochonder.

2022. ápr. 5. 19:45
 26/41 A kérdező kommentje:
Köszi 24 , igen én voltam a 15 orvosos pacemakeres , de nem baj , én örülnék a legjobban hayvégre megoldódna , legalább döglenék bele , de itt vergődök , mert roncs lettem idegileg , mert sok orvos már egy sima ekg- ból "mindent" tud
2022. ápr. 5. 19:45
 27/41 anonim ***** válasza:
91%

Jajjistem, tehát az is te voltál....

Besz.rás... :-))))))

2022. ápr. 5. 19:48
 28/41 A kérdező kommentje:
25 volt rajtam , többszőr , akkor nem jött ki.
2022. ápr. 5. 19:49
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
De ha végre találtál egyet, aki megoperálna, miért nem fekszel be a kése alá...??????
2022. ápr. 5. 19:49
 30/41 anonim ***** válasza:
8%

25

Miért nem hiszed el a tüneteit?

Engem is hipochondernek szoktak titulálni, a M*edicoverben két orvos is semmiségnek titulálta az évek óta fennálló krákogásomat. Az egyik beszólt, hogy amióta ott vagyok, egyszer sem krákogtam. Erre vizsgálat után bementem a munkahelyemre és 80%-ban rekedten szólaltam meg vagy épp mondat közepén ment el a hangom.

Szóval ennyit erről.

A szív meg nem vicc.

Ha nincs tünet, amíg ott van a páciens, akkor nem is hiszünk neki?

Amúgy meg a bradycardiával eleve foglalkozniuk kellene.

2022. ápr. 5. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!