Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elképzelhető hogy az alacsony...

Elképzelhető hogy az alacsony pulzus mitti félelem - szorongás egy idő után alkami magas pulzust is kivált?

Figyelt kérdés
Nem úgy gondolom hogy váltakozva , hanem pl hogy általában alacsony , de bizonyos helyzetekben ahol elötte pár hónappal teljesen "normális" volt jóval magasabb pl alvás közben , lassú séta , fürdés stb

#félelem #szorongás #Alacsony pulzus -tól magas
2022. ápr. 5. 11:46
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Értem , részvétem
2022. ápr. 5. 15:18
 12/41 anonim ***** válasza:
59%

"Komolyan kellene venni mindenkinek a baját. Vagy továbbgörgetni és nem kötekedni."

Komolyan vettük az első 10-20 kérdést, viszont ő naponta újra és újra kiírja más megfogalmazásban ugyanazt, ezen pörög, ami már pszichológiai kérdés és bár kötekedésnek tűnik, tényleg a legjobb szándékkal írjuk neki, hogy menjen orvoshoz, mert nem normális, amit tesz.

Nem hiába van a kulcsszavai között a félelem és szorongás, annyit rugózik az egészen, hogy szabályos pánikrohamai vannak. Ez nála már régen nem az alacsony pulzusról szól.

2022. ápr. 5. 15:59
 13/41 A kérdező kommentje:
Én látok olyat aki 5 éve ugyan azt írja , avval mi van??
2022. ápr. 5. 16:07
 14/41 anonim ***** válasza:
0%
Pont ugyanaz, mint veled. Nem akar magán segíteni, az itt kapott tanácsokat pedig nem fogadja meg. De ha neked is ez az életcélod, hogy 5 év múlva is ide írogass és napi szinten a pulzusodon aggódj, ahelyett, hogy élnéd az életed, akkor hajrá!
2022. ápr. 5. 16:12
 15/41 anonim ***** válasza:
32%

13: az a baj, hoy NEM AKARSZ elmenni pszichológushoz, hanem azt hiszed, hogy ezzel oldódik meg a problémád, hogy hetente 2-3x kiírod ide a GYK-ra... És agyalsz rajta, hogy demiéééért......

Nettó hipochondria!

Menj szakorvoshoz!

2022. ápr. 5. 16:52
 16/41 anonim ***** válasza:
8%
Fél, rosszak a tapasztalatai az orvosokkal és esetleg érdekli is a téma, mint érdeklődési kör
2022. ápr. 5. 16:55
 17/41 anonim ***** válasza:

15

Egyébként ha megkapja a pacemaker-ét, akkor meg is fog nyugodni. Van, aki tényleg fél, ha beteg.

2022. ápr. 5. 17:02
 18/41 A kérdező kommentje:
17- köszi én is remélem ífy lesz és a többieknek is , de akkor is ott van még az alvás közbeni magas
2022. ápr. 5. 18:30
 19/41 anonim ***** válasza:
49%
Nem megoldás arra is a pacemaker?
2022. ápr. 5. 18:41
 20/41 anonim ***** válasza:
51%

16. Elfogadom, hogy fél és hogy lehetnek rossz tapasztalatai, de így is állandó rettegésben él és az ismétlődő kérdéseire adott válaszok sem nyugtatják meg, a tanácsokat egyáltalán nem fogadja el. Csak az önsajnálatban dagonyázik, élvezi a néhány válasz erejéig ráirányuló figyelmet, sajnálatot és együttérzést ahelyett, hogy tenne valamit a saját fizikai és mentális életminőségének javítása érdekében.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1168292..

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1167927..

Csak az utolsó 3 nap termése. Szerintem ez túlmegy az egészséges érdeklődés határain.

2022. ápr. 5. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!