Létezik olyan, hogy a nárcisztikus megváltozik valakiert?
Nagyon szeretem a párom, de tönkretett teljesen és elhagytam.. Állandóan azon agyalok, mi van ha egyszer egy másik nőèrt megváltozik és vele szépen fog bánni és az a nő megkapja azt az énjét akire én vágytam. Ez annyira nem fer.
Más is érzett így?
Es azt eszrevettetek, hogy nem a primitiv nokre mennek? Latom a szohasznalatotokbol, hogy atlagnal joval intelligensebb nok vagytok. Kihivas kell ezeknek es egy buta no nem lenne az.
32.
Hogy bolondok-e…en is probalok rajonni. Elkezdtem egy rakas videot megnezni. Szerintem olyan ez, mint egy testkepzavaros mikor 50 kg es 25 eves de o 90 kgnak latja magat es rancosnak. Tehat ez egy eltorzult testkep. A narcisztikus meg forditva, kivul belul tokeletesnek latja magat. Az enyem hangoztatja is, hogy o meg nem talalkozott nala erosebb es okosabb ferfival. Mondom ezt komolyan mondod? “IGEN. EZ TENY.” Tehat o ezt megingathatatlan tenykent fogja fel. Ezek szerintem is tutira teveszmek. A vallasos motivum azt hittem egyedi dolog 😂 Hihetetlen!
Csajok, ha igazan szornyulkodni akartok, irjatok ra diagnosztizalt narcikra mert ok kimondanak dolgokat, amit a sajat narcitok sosem fog. Remiszto! De hatasos a sajat narcitokbol valo kiabrandulashoz.
Egy angol kommentben irta valaki, hogy amivel vadol a narcisztikus, az tulajdonkeppen egy vallomasnak foghato fel sajat magarol.
Engem ilyesmikkel vadol: szerinte nekem teveszmeim vannak, hazudok, szineszkedek, verbalisan bantalmazo vagyok vele, jatszmazok es meg a joeg tudja mikkel jott. Pontosan o az, akire ez mind raillik. Kinomban rohogok kategoria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!