Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik olyan, hogy a nárciszt...

Létezik olyan, hogy a nárcisztikus megváltozik valakiert?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a párom, de tönkretett teljesen és elhagytam.. Állandóan azon agyalok, mi van ha egyszer egy másik nőèrt megváltozik és vele szépen fog bánni és az a nő megkapja azt az énjét akire én vágytam. Ez annyira nem fer.

Más is érzett így?

2022. ápr. 5. 10:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
uristen de hasonlóak ezek, ismerek egy nárcisztikust aki Istennel jött mindig, azóta volt egy szeretője aki követelőzött, hogy hagyja ott a csaját érte, erre felmutatta neki a Bibliát, hogy ő családcentrikus. 😆
2022. ápr. 8. 22:33
 32/36 A kérdező kommentje:
#31 Szerintem téveszmèik vannak... Saját magukkal kapcsolatban. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogy nem látja az ilyen az ambivalenciat aközött, hogy mit mond és mit csinál. Tényleg megkerdojelezed hogy bolond e.. de valahogy meg mégsem bolondok, mert nagyon jól tudja mit hogy kéne csinálni. Totál katyvasz.
2022. ápr. 8. 23:28
 33/36 anonim ***** válasza:
48%

Es azt eszrevettetek, hogy nem a primitiv nokre mennek? Latom a szohasznalatotokbol, hogy atlagnal joval intelligensebb nok vagytok. Kihivas kell ezeknek es egy buta no nem lenne az.

32.

Hogy bolondok-e…en is probalok rajonni. Elkezdtem egy rakas videot megnezni. Szerintem olyan ez, mint egy testkepzavaros mikor 50 kg es 25 eves de o 90 kgnak latja magat es rancosnak. Tehat ez egy eltorzult testkep. A narcisztikus meg forditva, kivul belul tokeletesnek latja magat. Az enyem hangoztatja is, hogy o meg nem talalkozott nala erosebb es okosabb ferfival. Mondom ezt komolyan mondod? “IGEN. EZ TENY.” Tehat o ezt megingathatatlan tenykent fogja fel. Ezek szerintem is tutira teveszmek. A vallasos motivum azt hittem egyedi dolog 😂 Hihetetlen!

Csajok, ha igazan szornyulkodni akartok, irjatok ra diagnosztizalt narcikra mert ok kimondanak dolgokat, amit a sajat narcitok sosem fog. Remiszto! De hatasos a sajat narcitokbol valo kiabrandulashoz.

2022. ápr. 9. 03:21
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Egy angol kommentben irta valaki, hogy amivel vadol a narcisztikus, az tulajdonkeppen egy vallomasnak foghato fel sajat magarol.

Engem ilyesmikkel vadol: szerinte nekem teveszmeim vannak, hazudok, szineszkedek, verbalisan bantalmazo vagyok vele, jatszmazok es meg a joeg tudja mikkel jott. Pontosan o az, akire ez mind raillik. Kinomban rohogok kategoria.

2022. ápr. 9. 03:25
 35/36 anonim ***** válasza:
Az a levél a ledurvább! Minden benne van ezekről a szörnyetegekről...
jún. 22. 12:32
 36/36 anonim ***** válasza:
35. Level?
jún. 24. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!