Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik olyan, hogy a nárciszt...

Létezik olyan, hogy a nárcisztikus megváltozik valakiert?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a párom, de tönkretett teljesen és elhagytam.. Állandóan azon agyalok, mi van ha egyszer egy másik nőèrt megváltozik és vele szépen fog bánni és az a nő megkapja azt az énjét akire én vágytam. Ez annyira nem fer.

Más is érzett így?

2022. ápr. 5. 10:56
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

#20 Téged is megcsalt?

Nekem a megcsalás a legmegalazobb az egeszben..

2022. ápr. 8. 16:07
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
A megcsalás az semmi, az alap. A megalazó a dehumanizációjuk, amikor a te személyiséged, egyéniséged, egyediséged nem is létezik számunkra. 17-es voltam.
2022. ápr. 8. 16:13
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

15.

Jezus isten az a level! Es tenyleg ilyenek! Mindenkinek el kell olvasnia!!!

2022. ápr. 8. 18:56
 24/36 A kérdező kommentje:
#23 Ezután a levél után senki ne mondja, hogy nem tudja mit csinál és nem szándékos..
2022. ápr. 8. 19:03
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Utolso vagyok. En ezt nem birom!! Es nekem megcsak nem is a parom, de tole fuggok jelenleg. Hogy lehet ezt tulelni meg kb fel evig amig el tudok koltozni? Most is pont egy jarszma megy, amibe engem is allandoan belehuz. Soha eletemben nem jatszmaztam senkivel. De vele allandoan strategiakat kell kiepitenem. Mar a megismerese elott is labilis voltam. Szines, sokoldalu, erdekes, kulonleges embernek tartott de nagyon labilis voltam mar akkoris, sulyos depresszio, szorongas, panikok, traumak mar akkoris megvoltak. Garantalt siker volt egy ilyen mint en, engem krva konnyu osszeroppantani. Erzem, ahogy megyek tonkre egyre jobban. Es egyre szarabb ember vagyok. Tegnap ota semmire se valaszolok es annal tobbet irogat meg jon a teatralis bocsanatkeresekkel es mar kinomban hol bogok, hol rohogok. De mi nem vagyunk par, sosem voltunk, par eve lefekudtunk parszor es ennyi. Volt annyi eszem, hogy ujra nem mentem bele, bar szerintem nem nezte ki belolem. Parnak ugyse kellenek, de ahogy latom ez inkabb csodalatos szerencse. Szerintetek igy van eselyem valahogy meg fel evig ezt csinalni anelkul hogy ne oruljek meg? Vagy tok mindegy hogy nem par vagyunk ha ugyis fuggok tole kulfoldon? Barmilyen segitseg jol jonne. Aspergerem van, igazabol nem tudom ebbol hogy fogok kimaszni.
2022. ápr. 8. 19:14
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen próbálkozott megcsalni, kezdett nem figyelni rám, gyanús lett, észrevettek,hogy szívvel likolt pár csajt, de nem szóltam neki csak, leléptem. Annyira örülök, hogy néhányótoknak tudtam ezzel a nárci szerelmeslevéllel segíteni, megdöbbentő mennyire egyformán viselkednek, ahogy megpróbálnak a mocskosságuk ellenére magukhoz láncolni, az aljas játszmáikkal, elérik, hogy szinte minden idegszáladdal rajtuk függjél és csak agyalj, agyalj egész nap rajta...teljesen függővé teszik az embert. Ez a levél és az ha az ember már felismeri, hogy itt nagyon nagy gáz van, az már nagyon jó, mert csak idő kérdése és lép az ember örökre, és utána újra kinyílik a világ, nyugodt leszel, megkönnyebbülsz.
2022. ápr. 8. 20:02
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

“elérik, hogy szinte minden idegszáladdal rajtuk függjél és csak agyalj, agyalj egész nap rajta...teljesen függővé teszik az embert.“

Szo szerint ez van velem is. Nem birok se dolgozni, se a sulimat csinalni, se az ugyeimet intezni, mert egesz nap rajta kattogok. Minden eromet leszivja, se lelkileg, se erzelmileg de mar fizikailag sincs semmire erom.

Es beetetett azzal, hogy senki massal nem menne bele ilyen vitakba, senkinek nem engedne ezt meg, amit nekem, hogy ilyen cirkuszokba belehuzom EN OT allandoan. En meg jol elhittem, hogy ez a szeretet jele, hogy egyaltalan leall velem vitatkozni.

Szerintem is mindenkepp at kell latni rajtuk es kiabrandulni, mert ha mar megvetjuk oket, akkor mar konnyebb elmenekulni. En nem tudom a termeszet szempontjabol miert lettek ilyen szornyetegek teremtve…hogy megis mire fol van ezeknek letjogosultsaguk. Az enyemnek volt egy skizofren batyja, aki almaban ot megtamadta kiskorukban. Ezen a ponton engem ez mar pont nem erdekel, raadasul siman lehet hazugsag is. Mar azt se birom elhinni, amit kerdez. Raadasul leulni beszelni sincs ertelme, mert mirol beszeljunk. Nincs ezekkel mirol beszelni. A szinpadias bocsanatkereseitol is mar rogton a plafonon vagyok es akkoris en vagyok a hulye persze, merthogy tolem bocsanatot se lehet kerni.

Mindneki menekuljon ezektol, amerre lat.

2022. ápr. 8. 21:09
 28/36 A kérdező kommentje:
#25 De miért függessz tőle? Nem érthető.
2022. ápr. 8. 21:45
 29/36 A kérdező kommentje:
#27 Gusztustalanok... Az én narciszom ráadásul azért is volt nehezen kiismerheto, mert full keresztény családból jön és állandóan prédikál mindenkinek, ami nekem még szimpatikus is volt és ezért sem voltam vele óvatos, mert úgy voltam vele, hogy ez csak rendes pasi lehet. És hihetetlen mennyire felhasználja a "hitét" is meg Istent a manipulalasra és hogy elérje amit akar. Egyszerűen hányok tőle. Hogyan meri a szájára venni... És még engem szólít fel, hogy én is ápoljam a kapcsolatot Istennel és imadkozzak sokat és ne csak úgy immel ámmal. Ezt még O mondja, miközben megcsal meg hazudozik, etikátlan, erkölcstelen. Ilyenkor azon gondolkodom, hogy nem fél attól, hogy ezért a Jóisten majd jól megbünteti, hogy másokat ver át a képmutató farizeus viselkedésével. Hogy nem látja azt, hogy pont neki nincs joga megmondani ki mit kezdjen Istennel.. Undorodom tőle. És ettől a féregtől lesz gyerekem nemsokára..
2022. ápr. 8. 21:54
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Talaltam itt egy diagnosztizalt narcisztikust es gondoltam tanacsot kerek tole 🤣 Sok eszem volt…

Idezek az uzenetebol:

“Nem tudsz tőle szerintem megszabadulni, ha csak ő nem dob ki téged, mert túl erős részedről a toxikus kötődés. Neked ilyesmi kapcsolatra lenne szükséged, csak ez már túl erős neked, egy jobb fajta nárcival kéne összejönnöd, aki mellett "elviselhető" a szenvedés.”

Ezek komplett elmebetegek!

Az en narcimtol is idezek. Elismerte, hogy 90%-ban szineszkedik az emberekkel. Kerdeztem, hogy a volt baratnoivel is ezt csinalta?

Valasz: “HAT PERSZE! Miert mit gondoltal.”

Aztan amikor latta, hogy mit gondolok errol, kimagyarazta hogy de csakis a kapcsolat es a baratnok erdekeben szineszkedett ennyit. Aha…

(En egy lanybarat vagyok csak.)

Eskuszom felelmetes milyen “emberek” vannak.

2022. ápr. 8. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!