Létezik olyan, hogy a nárcisztikus megváltozik valakiert?
Nagyon szeretem a párom, de tönkretett teljesen és elhagytam.. Állandóan azon agyalok, mi van ha egyszer egy másik nőèrt megváltozik és vele szépen fog bánni és az a nő megkapja azt az énjét akire én vágytam. Ez annyira nem fer.
Más is érzett így?
#20 Téged is megcsalt?
Nekem a megcsalás a legmegalazobb az egeszben..
15.
Jezus isten az a level! Es tenyleg ilyenek! Mindenkinek el kell olvasnia!!!
“elérik, hogy szinte minden idegszáladdal rajtuk függjél és csak agyalj, agyalj egész nap rajta...teljesen függővé teszik az embert.“
Szo szerint ez van velem is. Nem birok se dolgozni, se a sulimat csinalni, se az ugyeimet intezni, mert egesz nap rajta kattogok. Minden eromet leszivja, se lelkileg, se erzelmileg de mar fizikailag sincs semmire erom.
Es beetetett azzal, hogy senki massal nem menne bele ilyen vitakba, senkinek nem engedne ezt meg, amit nekem, hogy ilyen cirkuszokba belehuzom EN OT allandoan. En meg jol elhittem, hogy ez a szeretet jele, hogy egyaltalan leall velem vitatkozni.
Szerintem is mindenkepp at kell latni rajtuk es kiabrandulni, mert ha mar megvetjuk oket, akkor mar konnyebb elmenekulni. En nem tudom a termeszet szempontjabol miert lettek ilyen szornyetegek teremtve…hogy megis mire fol van ezeknek letjogosultsaguk. Az enyemnek volt egy skizofren batyja, aki almaban ot megtamadta kiskorukban. Ezen a ponton engem ez mar pont nem erdekel, raadasul siman lehet hazugsag is. Mar azt se birom elhinni, amit kerdez. Raadasul leulni beszelni sincs ertelme, mert mirol beszeljunk. Nincs ezekkel mirol beszelni. A szinpadias bocsanatkereseitol is mar rogton a plafonon vagyok es akkoris en vagyok a hulye persze, merthogy tolem bocsanatot se lehet kerni.
Mindneki menekuljon ezektol, amerre lat.
Talaltam itt egy diagnosztizalt narcisztikust es gondoltam tanacsot kerek tole 🤣 Sok eszem volt…
Idezek az uzenetebol:
“Nem tudsz tőle szerintem megszabadulni, ha csak ő nem dob ki téged, mert túl erős részedről a toxikus kötődés. Neked ilyesmi kapcsolatra lenne szükséged, csak ez már túl erős neked, egy jobb fajta nárcival kéne összejönnöd, aki mellett "elviselhető" a szenvedés.”
Ezek komplett elmebetegek!
Az en narcimtol is idezek. Elismerte, hogy 90%-ban szineszkedik az emberekkel. Kerdeztem, hogy a volt baratnoivel is ezt csinalta?
Valasz: “HAT PERSZE! Miert mit gondoltal.”
Aztan amikor latta, hogy mit gondolok errol, kimagyarazta hogy de csakis a kapcsolat es a baratnok erdekeben szineszkedett ennyit. Aha…
(En egy lanybarat vagyok csak.)
Eskuszom felelmetes milyen “emberek” vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!