Ha úgy érzem túl vagyok stimulálva az azért lehet mert rajta vagyok az autizmus spektrumon?
Figyelt kérdés
Úgy érzem alacsony a stressztűrő képességem, alacsonyan van a küszöb, folyamat túlizgatott túlstimulált állapotban vagyok, folyamat kimerült állapotban végzem dolgom.2022. ápr. 5. 10:38
1/3 anonim válasza:
Elvileg az autizmussal csökkent empátia is jár meg korlátozott szociális képességek, szóval ha ezekkel nincs gondod, akkor valszeg más állhat a háttérben.
2/3 A kérdező kommentje:
1
Empátiáról csak annyit, hogy nincs jó véleményem az emberekről és szerintem nem érdemlik meg az empátiát. De egy kevés emberrel szemben viszont erős empátiát érzek. Szociális készségek dettó. Többséggel nem tudok kommunikálni mert nincs miről, de néhány emberrel meg akármiről tudok.
2022. ápr. 5. 11:22
3/3 anonim válasza:
Kérdező, az empátia nem zárja ki az autizmust. Vannak autisták erős empátiával, sőt, túl erős empátiával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!