Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Unalom ellen valakinek tipp?

Unalom ellen valakinek tipp?

Figyelt kérdés

A munkám sajnos nagyon unalmas (24 órás ápoló )

A betegem sajnos nagyon sokat alszik a sok gyógyszer miatt,így nem igazán van mit csinálni.

Egyedül vagyok vele.

Miket tudnátok ajánlani?

Van egy napi és heti tervezet de így is most is például nem kell főzni mert maradt tegnapról,és délig amíg ebédelünk,nincs igazán semmi dolgom.

Miket tudnátok unalom ellen ajánlani,mert kezdek becsavarodni.

25 éves nő

2022. ápr. 5. 10:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

1- Vegyél egy e-book readert (kb 40 ezerért már egész jót tudsz venni), ma már ingyen is nagyon sok könyvet le lehet tölteni rá. Egy átlagos ebook readeren 8 GB (kb 8192 mb) szabad hely van, egy könyv pedig átlagosan fél mb helyet foglal. Le tudsz tölteni egy ilyen ebook readerre 16384 darab könyvet. Én is így tettem, nekem is sok az üres járatom, és ezzel jól elvagyok. Konkrétan ráfér Alexandria könyvtára egy ilyen kütyüre, csinálhatsz mappákat könyv kategóriánként, hatalmas adatbázis készíthető. A lányok többsége úgy is szeret olvasni, meg hát sok a romantikus könyv ami lányoknak jó, én fantasyt, és vígjáték könyveket olvasok amiket Kőhalmi Zoltán írt például vagy Bödőcs. Privátban tudok neked még honlapot is írni ahonnan mindenki szedegeti a könyveket, de a neten sok ilyen van.

2- Telefonra töltsd le sorozatokat, filmeket, és fülhallgatóval hallgatva (inkább csak egyik fülben hogy a másikkal halld ha gáz van) nézegetheted őket.

3- Vegyél keresztrejtvényt, és fejtegesd őket.

4- telefonra töltsd le játékokat, ma már nagyon sok ingyenes játék van, jól el tud vele lenni az ember

Egyelőre ennyi ötletem van :D

2022. ápr. 5. 10:09
 2/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm,a játék jó ötlet és a rejtvény is

Nem vagyok olvasós,de azért köszönöm a tippet.

Valami sportra gondoltam amit itthon is lehet súlyzós edzések délelőtt és délután is

Már az egész ház Abc sorrendbe van rakva eddig azt csináltam hetekig.

Ezért nincs már ötletem

Nincs igazán mit csinálni

2022. ápr. 5. 10:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ebook readerre nem kell 40 ezret kolteni, en 25nel tobbet sose koltottem es 3 ebook readert vettem mar (1et magamnak, masik 2t ajandekba). majd raszoksz az olvasasra ha mas nincs
2022. ápr. 5. 10:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A sport jó, vagy tanulj valamit nyelvet pl, tervezz utazást valahova, pasizz online, hallgass podcasteket sok infót tudást tudsz szerezni, valamit ami hasznos elsősorban, amit élvezel is.
2022. ápr. 5. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Olvasás. Biztosan megszereted, ha olyan könyveket olvasol, ami érdekel.

Tanulás, pl. egy új nyelv elsajátítása.

Ezeket munka közben is lehet, ha nincs feladatod éppen

Munkán kívül: kirándulás, a természet, jó idő jó hatással van a közérzetre is. Sport, valamilyen csoportos óra, akkor társaságban is lennél. Vagy valamilyen hobbi, amit szintén lehet csoportosan végezni.

2022. ápr. 5. 10:36
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem,nem tudok sehova menni,max ki a teraszra,nem lehet egyedül hagyni a beteget

Így ezek sajnos kiesnek.

Egy héten egyszer jön egy rokon aki ha ott van szabad vagyok pár órát,ez mindig vasárnap.

Olyankor sétálni megyek,de itt Németországban minden zárva vasárnap.

2022. ápr. 5. 10:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Egész héten, minden héten csak pár órád szabad? Nincs váltód?
2022. ápr. 5. 16:07
 8/13 A kérdező kommentje:

4 hétig én vagyok

4 hétig a váltó

2022. ápr. 5. 16:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a szabad 4 hétben bármit csinálhaszt.

Ott meg tornázhatsz, tanulhatsz yt videók segítségével. Vagy belekezdhetsz vmilyen kézműves foglalkozásba is.

2022. ápr. 5. 16:23
 10/13 A kérdező kommentje:

Persze,otthon nincs is gond,csak itt

Így 2 hét után már nem igazán tudok mit kezdeni magammal és a bezártsággal.

2022. ápr. 6. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!