Mit tegyek, ha unalom ellen, halálra zabálom magam?
Tegnap estefele is, nemtudtam mit kezdeni magammal, erre bevágtam 2 hamburgert, 5tojásos rántottát, aztán csirkepörköltet, ekkor tudok csak megnyugodni, ugyanis megmozdulni nem bírtam, csak görnyedtem a tv elött. gila bitet kellett beszednem, próbáltam hánytatni is magam végül.. Rá 2óra múlva 2 yoghurt+1 konzerv szardínia..
68kg/179cm
Valami kőkemény sport kellene amivel letudnám kötni magam, vagy valami szellemi elfoglaltság. Tudnátok tanácsot adni?
Egyszerűen muszály zabálnom, teleennem magam, mert csak így érzem a "kielégülés" érzését, így tudom lekötni az energiáimat.
Keress magadnak valami hobbit, bármit, ami érdekel. Főleg jó lenne ha valami sport lenne az, pl. kerékpározás, séta, mozgás.
Ha, így folytatod az mellett, hogy nagyon elhízol kb. 40 éves korodra jó eséllyel kapsz egy stroke-t, vagy szívinfarktust.
Csináld azt amit én...ne egyél semmit xD
Egyébként kezdj el Call of Dutyzni, tuti leköt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!