Egyre több betegség? SOS
Hát nem akarlak elkeseríteni, de a testvérem hasonló cipőben járt mint te és a zártosztályon kötött ki.
Volt pár enyhébb pánikrohama, elment a pszichiáterhez, adott rá antidepresszánst, meg nyugtatót, elkezdte szedni 2-3 nap alatt teljesen bekattant, vissza az orvoshoz, ekkor már kényszeresnek, depressziósnak diagnosztizálták újabb gyógyszereket kapott, ezektől még rosszabbul lett, vissza az orvoshoz, borderlinet és skizofreniat diagnosztizáltak, újabb gyógyszereket kapott, teljesen bekattant(öngyilkossági gondolatok, utcán vadidegent megvert, majdnem engem is kinyírt) irány a zártosztály itt teljesen leszedálták, aztán kijött, összesimerkedett egy lánnyal, letette a gyógyszereket és azóta is jól van, még pánikrohamai sincsenek.. boldog ember.
Na először is azért mert mások azt mondják, nem kell még azért a zártosztájra menned. Mindenki azt mondja, hogy az amit az orvos mond az úgy is van. Szerény személyem szerint ez hülyeség. Az orvosok a fizikailag próbálják megközelíteni a gyógyulást, erre mondok egy egyszerű példát:
Tegyük fel akkor beteg a víz, ha megfagyott. Na de a víz csak hidegben fagy meg! Ezért meleg helyre kell vinni, és láss csodát elolvad, azaz meg gyógyul.
A betegséget is hasonlóan próbálják kezelni: Ellentétes körülményeket, hatásokat akarnak létrehozni a betegség számára. Ez eddig mind szép és jó, de ez nem minden esetben használható. Na mit kell tenni amikor ez a módszer csődöt mond Szerintem olvasd el José Silva& Robert Stone: Gyógyíthatsz c. könyvét.
Nem mondok hülyeséget mert rajtam segített.
Igaz én nekem nem olyan problémáim voltak mint neked de biztosra merem állítani, hogy ugyan olyan sújosak.
it töltheted le:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!