Kb. 4-5 alkalommal füveztem eddig életemben és nemvolt semmi probléma élveztem viszont az utolsó cigitől olyan rosszul lettem hogy elvitt a mentő.. ez fél éve volt de mai napig nemtudom mi ez és még mindig rosszul vagyok eddig azt hittem idővel elmúlik de csak rosszabodott.. a világot valószerűtlennek látom olyan mintha álmodnék torz minden.. és a saját testem is olyan mintha nem az enyém lenne idegen minden és jönnek rám rohamok gondolom pánikbetegség.. és olyan mintha elszakadtam volna a külvilágtól furán látom a dolgokat minden más lett..
És pár napja meg olyan reménytelenség érzetem van meg öngyilkos gondolataim hogy egész nap azon agyalok hogy öljem meg magam stb..
Szerintetek mit csináljak?? azon kívül hogy pszihologushoz meg pszihiáterhez megyek majd ha lesz időpont.
10. Előző vagyok. Nehogy megöld magad, én is akkor azon gondolkodtam hogy megölöm magam mert nem gondoltam hogy el fog múlni de el fog, ne aggódj tényleg .
2022. júl. 9. 00:55
22/29 anonim válasza:
Na jó, most látom hogy mikori kérdés.. na mindegy :)))
2022. júl. 9. 00:56
23/29 anonim válasza:
De azért érdekelne hogy azóta elmúlt-e ?
2022. júl. 9. 01:01
24/29 anonim válasza:
20, 21, ugyanezt akartam írni, nekem is ez vált be, pedig másfél év után tényleg azt hittem, így maradok, de nem! Jókat írtak a válaszadók, ha jön bármilyen rossz érzés, ne menekulj előle, nézz szembe vele, egyre gyengülni fog, ha nem félsz tőle. Tudom, marha nehéz, egy idő után sikerül leküzdeni. Nekem a mozgás, társaság, távlati célok és igen, végül a nyugtató bevetésével sikerült kijönni ebből. Rohadt sokáig tartott... Látod, mennyien jártunk ebben a cipőben és csak elmúlt. Remélem azóta jobban vagy!
2022. júl. 9. 01:05
25/29 anonim válasza:
Nekem is sokáig tartott, fél évig, de azért mert szorongtam hogy mi van velem, aztán a nyugtató segített.
2022. júl. 9. 01:08
26/29 A kérdező kommentje:
Még mindig ugyan az a helyzet csak annyi különbséggel hogy már nem akarok "meggyógyulni" valahogy időközben megtanultam ezzel együtt élni és lehet hülyén hangzik de élvezem ezt az állapotot és most már inkább attól félek hogy vissza térek a valóságba..
2023. jan. 21. 14:09
27/29 anonim válasza:
Miért félsz ettől? Kifejtenéd kérlek.
Amúgy nekem is ilyenen van, és vannak jó oldalai a derealizációnak pl: átlátom jobban a világ dolgait, felfogom hogy egyszer elek és most kell megragadni mindent, ki szakadok ebből a rohanó világból
2023. ápr. 16. 18:30
28/29 A kérdező kommentje:
nem kívánom ezt senkinek ebből a helyzetből majdnem hogy szinte lehetetlen kimászni amikor az ember kezdi érezni a "javulást" akkor csak azt hiszi hogy jobb de aztán rájön hogy k*rvára nem lett jobb csak annyira be van kattanva hogy azt hiszi normális amit csinál
2023. szept. 21. 14:52
29/29 anonim válasza:
Az eddig leírtak alapján pszichiáter tud segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!