Milyen az amikor valaki belebetegszik a szerelembe?
Figyelt kérdés
Mikortól számít betegesnek?
Van aki már átélte ezt? Mibrn nyilvánult meg? Illetve ki lehet belőle gyógyulni?
2022. márc. 28. 23:01
1/7 anonim válasza:
Egy "baratnom" igy van. 3 ev eltelt, es még mindig a 2017-es mondataid elemzi a fiunak. Nyomoz utana, a nok utan is akikkel osszejon.
Kamu profilbol nezegeti 22 evesen.
2022. márc. 28. 23:12
2/7 anonim válasza:
Ezt szakítás lehet mondani.
Én belebetegedtem. Az exem, akiért odáig voltam megütött, majd szakítottunk. Ezt én is akartam.
Végül pszichológushoz fordultam, aki azt mondta, hogy úgy élem meg, mintha meghalt volna, annyira szenvedtem a hiányától ès csak magamat okoltam, hogy már nem vagyunk együtt.
Ennek 10 éve és azóta csak több problémám lett az életben, azóta is terapeuta segít a mindennapokban.
2022. márc. 28. 23:32
3/7 anonim válasza:
Ezt a "belebetegszik a szerelembe" kifejezést inkább arra szokták mondani amikor ténylegesen beteg lesz valaki a szerelem miatt (jellemzően a viszonzatlan szerelemnél fordul elő). Konkrétan nincs étvágya, lefogy, depressziós lesz.
Amit az 1. ír az inkább valami rögeszme, vagy eleve kattant volt már előtte is a lány csak nem volt ilyen feltűnő.
2022. márc. 28. 23:35
4/7 anonim válasza:
Talán a legjobban erre szokták mondani, hogy " rózsaszín köd ", na arra elhet azt mondani, hogy oké akkor most már úgymond gondolkodás helyett a szerelem van elől.
2022. márc. 29. 00:02
5/7 anonim válasza:
Én átéltem már ezt. 16 évesen a barátnőm, akivel két éve voltunk együtt csak úgy elhagyott, bármiféle előjel nélkül. Aztán egy hét se telt el és már mással volt. (Valószínűleg nem akkor kezdődött...). Nagyon rosszul viseltem. Hónapokig felváltva könyörögtem neki és zsaroltam üzenetekben. Ha letiltott, ráírtam más profilról... Aztán a végén már szégyelltem írni neki, pedig nagyon akartam. Aztán lemondtam róla, próbáltam más lányoknak udvarolni (kevés sikerrel)... Közben nem volt kedvem semmihez az életben, fel is szedtem néhány kilót. Az évek során a lány sokat változott küllemre és idióta tetoválásai lettek meg hasonlók. És most már úgy vagyok vele, hogy nem is létezik az a lány, akit szerettem. 20 éves vagyok, általában eszembe se jut. Ha mégis, akkor maximum arra gondolok, hogy fiatal voltam és buta. Tehát mondhatni kigyógyultam a dologból. Bár soványabb nem lettem.
2022. márc. 29. 03:33
6/7 anonim válasza:
1# A barátnőd szerintem pokolian szenved. Belecsúszott ebbe az állapotba ami megfojtotta, olyan, mintha nem a valóság talaján állna már. Ha választhatna tuti nem élne így. Segítség kéne neki. Ha vagytok annyira jóban és segítenél neki kutass a neten szakirodalmat, esetleg keress meg szakembert -van aki válaszol neten-, hogy mit javasol. Talán, ha ráébredne a problémára, az állapotára akkor ő maga kilábalhatna belőle, akár úgy, hogy felkeres egy orvost vagy egy pszichológust (vagy mindkettőt).
2022. márc. 29. 05:02
7/7 anonim válasza:
Tavaly hagyott el a párom, de azóta se dolgoztam fel az egészet :( Olyan hirtelen ment el. Felfoghatatlan volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!