Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A félálom a hipnagóg halluciná...

A félálom a hipnagóg hallucináció?

Figyelt kérdés

Folyton van velem ilyen, de mellette még a múltamból látok képeket, amitől rosszul leszek.

Mit tehetek?

2022. márc. 28. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért rossz ez? Tök jó.
2022. márc. 28. 16:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy neked jó, de nekem csak rossz emlékeim jönnek elő a múltamból.
2022. márc. 28. 16:37
 3/5 KingDorka07 ***** válasza:
igen, ez az alvás és az ébredés között helyezkedik el. én úgy tudom, hogy ilyenkor képes vagy magad irányítani és fizikailag érzékelni dolgokat, viszont azt, hogy mi fog történni, nem tudod irányítani. velem is ez van mostanában, mindent érzek. egyelőre én is keresem a választ a miértre, de úgy tűnik, több ok is kiválthatja ezt. veled ellentétben én nem a múltamról álmodom, hanem inkább nonsense dolgokról. szerintem keress fel egy olyan embert, aki ért ehhez! súlyosabb is lehet ez a későbbiekben.
2022. márc. 28. 19:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Miért lehet súlyos a későbbiekben?

Amúgy köszönöm a válaszod!

2022. márc. 28. 20:05
 5/5 KingDorka07 ***** válasza:

mert ha nem figyelsz oda rá és nem fejleszted, kicsúszhat az irányításod alól, így durvább, komolyabb álmaid is lehetnek. azt sem tartom kizártnak, hogy bele lehet ebbe betegedni egy idő után. a nyomás és a stressz, amit az ezek az álmok generálnak, teljesen elnyel és szorongást is okozhatnak.

szívesen válaszoltam, engem is érdekel a téma, tehát nincs mit! :D

2022. márc. 28. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!