Mi okozhatja ezt?
hát én nem tudom, hogy mi ez, de napi szinten találkozok én is vele xd nagy örömömre
ez overthinking...gyakorlatilag. nem szabad úgy lefeküdni, hogy nem tisztítod ki az agyad...sétálj egyet, vegyél fürdőt stb...kinek mi segít. igazából a legjobb ha van kivel kibeszélni a dolgaidat. nálam is akkor jön ez elő, ha nincs kivel beszélgetnem, ilyenkor "magammal beszélem meg" és agyf@.zt kapok xd
pl mikor szakítottam barátommal és hiphop eltűnt az életemből a személy akivel mindent megbeszéltem, utána hónapokig nem tudtam normálisan elaludni..az embernek marad a családja/barátok de velük nem ugyanolyan.. :/ na ez már személyes volt bocsi xd
egyébként a dolgon az is segít, hogy ha fáradt vagy, jól kifárasztod magad napközben sporttal vagy valamivel és akkor gyorsabban elalszol + citromfű teát tudom javasolni a jobb alvás érdekében :) már rögtön használ az első alkalomnál, imádom
Köszi:) Kipróbálom a teát. Jó lenne ha végre ez segítene.
Még egyszer köszi a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!