A fáradtság okozta hallucináció még normális?
Nézz utána a robbanófej szindrómának. Stressz válthatja ki.
Amúgy hosszas kialvatlanság után nekem inkább vizuális hallucinációim vannak/voltak. Amit írtál, azt jellegzetesen a robbanófej szindróma váltotta ki, sajnos többször tapasztaltam stresszes időszakokban.
Utána néztem a robbanófej szindróma tüneteinek, de nem erről van szó. Én nem alvásból ébredek fel valami hangos, belülről jövő zajra. Hanem ha egy héten átlagban alszok 5-7 órát (9-nél érzem jól magam), akkor esténkét lefekvés előtt hallok dolgokat, valamint miután lefeküdtem, de még nem alszok, csak szimplán fekszek csukott szemmel.
Talán ha rendesen aludnék és kevesebb lenne a stressz akkor nem lenne ilyen problémám. Azért kérdeztem, hogy a fáradtság kiválthatja-e ezeket.
Nekem is inkább elalvás előtt fordult elő a dolog de a doki robbanófejjel diagnosztizálta.
Amúgy tényleg nem ártana több alvás és kevesebb stressz, esetleg több mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!