Ma megyek pszichológushoz. Első alkalom. Normális, hogy félek?
Figyelt kérdés
Tartok attól, hogy ki lesz a pszichológusom, hogy miket fog kérdezni, meg ilyenek... Először valami doktornővel kell majd beszélgetnem elvileg, de nemtudom miről.... Anyum jön velem így az első alkalom miatt, hisz még fiatalkorú vagyok. Mit tegyek a félelmem ellen?🤐🤞2022. márc. 28. 08:21
1/10 anonim válasza:
Nincs okod izgulni. Ha nem felel meg, mehetsz máshoz is. Ha ott nincs, kereshetsz máshol.
Pszichológus nem fog olyat tenni, ami neked rossz. Hisz ezt tanulta.
Ma mész, gyorsan túlleszel rajta.
2/10 anonim válasza:
A pszichológusok néha képesek túlzásba vinni, mert ilyen szakkönyv, meg olyan szakkönyv és akkor csak az van amit abban írnak.... Viszont van nagyon sok jó pszichológus. (Én is az szeretnék lenni) Igazából ez attól is függ, hogy milyen probléma miatt mész. De nem lesz vészes, én is nagyon sokszor voltam már pszichológusnál. Mindegyik nagyon megértő, és nem erőltetnek semmit. Drukkolok, majd írd le milyen volt!
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenképp leírom majd a fejleményeket :)
2022. márc. 28. 08:41
5/10 A kérdező kommentje:
Hát nem rég értem haza, és legfőképp anyával beszélgetett először, aztmondta hogy így szokták csinálni az elején, majd jövőhéten fog velem foglalkozni, úgyhogy nem nagyon tudok nyilatkozni.:D De legalább nem volt semmi rossz.
2022. márc. 28. 14:29
6/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Örülök, hogy nem volt semmi rossz. Anyukádnak szimpatikus volt? Miért mész hozzá?
Sajnálom, hogy veled nem beszélt kicsit sem.
7/10 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. Igen szimpatikus volt anyumnak, már az elejétől kezdve, és szerencsére hozzá kerültem:)
Szociális szorongás miatt kerestük fel, és remélem segíteni is fog, csak ugye ez idő kérdése.
2022. márc. 28. 15:05
8/10 anonim válasza:
Nagyon drukkolok! Gyógyszert is kell szedned? Remélem nen.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ☺️ Nem kell gyógyszert szednem egyenlőre, és valószínűleg a későbbiekben sem.
2022. márc. 28. 15:09
10/10 anonim válasza:
:-)
Írj majd jövő héten, hogy mi volt. Addig is írhatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!