Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ugye ezek a gyógyszerek...

Ugye ezek a gyógyszerek nagyon erősek?

Figyelt kérdés

Édesanyám betegségéről szeretnék kérdéseket feltenni nektek! :)

Súlyos (pánikbeteg)

Szerintem nagyon sok gyógyszert szed(bár nem vagyok orvos,de abban biztos vagyok,hogy erősek a (gyógyszerei)...

Este 2 db Rivotril 2mg+2 db Tiager 2 mg-os+egy negyed Triticco+Magnézium 500 mg-os,+Doreta a térdére...Reggel Délben szintén fél-fél Rivotril+Tiager+Asactal(délben),Reggel+Este is szintén magnézium,szerintem már ez "beteges..(gyógyszerekre) gondolok...Izzad,dadog is,amit nem is csodálok...+nagyon hízlalják a gyógyszerek,hétfőn megyünk be Szegedre,mert sztem ez így nagyon nem frankó...Nincs kedve semmihez,családjával lenni,és még sorolhatnám,mondhatni,hogy "majdnem" egész nap ágyban van...

Köszönöm szépen mindenkinek az értékes válaszokat :)

#gyógyszer #erős #kedv #izzadás #pánikbetegség #nem törődik a családjával
2022. márc. 22. 22:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én írtam a kecskeméti lehetőséget.en is le vagyok százalékolva,rokkant vagyok a szegedi szefo nal érdeklődj,vagy a gordiusznal.ma nm érek rá többet írni.hivj ingyenes lelki elsősegély vonalakat,családsegítőt,de a háziorvos is biztos segít.ne add fel.tanulj nyelvet pl interneted van.en fordítani fogok,bipo vagyok.en neked mondtam a bicajt,nm a beteg szüleidnek.en arva vagyok ha azt nézzük.szoval tényleg jó ember vagy,csak sose add fel a reményt,engem a vallásos nevelesem huz ki mindig.de a lényeg hogy magadban higyj.kitartast.ha időm engedi írok.szia!
2022. márc. 24. 21:24
 22/27 A kérdező kommentje:

21. köszi szépen,kedves vagy :)

A háziorvos nem írhat fel anyumnak gyógyszereket+elég buta..Nem is olyan régen,megvizsgálta apum,sajnos rákos...Képzeld el ezért elkért 13000 Ft-ot..Pedig a házidoki is domaszéki,mi is..

Igen,én és az egész családo vallásos,hála Istennek,soha nem adjuk fel a reményt,mindig imádkozunk,amit csak tudunk :)

A családsegítők nem nagyon foglalkoznak velünk...Én imádok bicajozni,fogyok is szépen,nagy nehezen leérettségiztem,esti tagozaton,nagyon nehéz volt,még 2011-ben,Matek erős 3-as,Informatika 3,Német 4,Történelem 4,Magyar nyelvtan 5+oklevél,de semmire se megyek vele,apum nem enged el nagyon sehova egyedül,mert bármikor rosszul lehetek...Ha elkezdenék dolgozni,akkor megvonnák a rokkantnyugdíjamat...Amúgy bolti eladónak tanultam,1 évem lett volna hátra,2 éves képzés,nagyon sokat tanultam,imádtak a tanárok,+ bolti eladói barátaim is,most meg nagyon megváltozott mindenki,nem törődnek velem..Amúgy a szegedi Gábor Dénes Gimnáziumban tanultam,aztán átmentem a szent benedek gimnáziumba,ott tettem le az érettségit :)

Szóval ennyi,rengeteg munkára jelentkeztem,semmi válasz...Telekom pl..annyit írt email-ben,hogy tovább jutottam az állásinterjún,de nem vettek fel,mert kiüresedés lett(nem emlékszem már pontosan)..

2022. márc. 24. 23:34
 23/27 anonim ***** válasza:
Megragadtál egy nagyon gyermeki szinten sajnos.lattam zárt osztályon hasonló cipőben járó srácot.neki nm volt már senkinek és inkább nm ment dolgozni,és a pszichiátrian volt.neked remélem jobb sorsod lesz.mar eltörölték,lehet dolgozni rokkantsági nyugdíj mellett.magadert küzdj.vmi önkéntes munka is jó kezdésnek.de ha csak netezel egész nap akkor eltelik az életed...voltam ilyen szituációban.de én pl mindent angolul nézek vagy olvasok.kicsit úgy érzem neked ez jó ez a helyzet.pedig felnőttel már..keress neten olyan embereket mint a te betegséged és legalább velük kommunikálj.fiatal fiúként mindenféle ház körüli munkát elvállalhatnal a környékbeli időseknél.a szüleid nm segítenek rajtad az a véleményem,láttam már ilyet.az önállóságra kéne felkészüljel mindenképpen.sok sikert!
2022. márc. 25. 22:00
 24/27 A kérdező kommentje:

Gyermeki szint,érdekes...30 éves vagyok...Nagyon sokat segítenek a szüleim rajtam,olvass visszább légyszíves...Én ápolok mindenkit a családomban+szolgálok ki...Gyógyszerosztás stb..El sem tudod képzelni,milyen szörnyű ez a betegségem,bármikor "kitörhet rajtam,ha felhúznak",akkor nagyon agresszív tudok lenni...Keress rá paranoid-katatón skizofrénia,2008-ban kezdődött...Már az érettségit is nyugtatókkal kellett megcsinálnom,de sikerült ;)

Fogalmad sincs,mit éltem én is át a kórházban...Vagy 20-szor voltam krházban,ha nem többször,lekötözve,leszedálva minden...+rendőrség sem bírt velem,ennyi...Volt olyan nap,hogy összesen 29 gyógyszert kellett megennem,én is borzalmas dolgokat éltem át,narkósokat láttam,sőt olyanokat is,akik majdnem "megölték" magukat,(valaki sajnos bele is halt,ez mind igaz,sajnos...:( Nem is egy kórházi társam..

Munkakeresés nem fog menni,nem engedik a szüleim,amit nem is csodálok,ma is nagyon rosszul voltam...Hála Istennek már 2-3 éve nem kellett pszichiátriára befeküdnöm :) (És nem is fogok),ennyi,minden jót mindenkinek,szép álmokat! ;)

2022. márc. 25. 23:00
 25/27 A kérdező kommentje:
2022. márc. 25. 23:36
 26/27 A kérdező kommentje:
2022. márc. 25. 23:43
 27/27 A kérdező kommentje:

Miért keressek olyan betegeket,kedves utolsó hozzászóló,akik olyan betegek,mint én?(számomra ez felesleges,úgy érzem)...

Nagyon sok barátom volt GD-ben,de most már mind felnőttek,hála Istennek,családjuk van minden(kapcsolatban vannak),aminek nagyon örülök :)

Sajnos,ahol lakom nem nagyon van olyan személy,akivel tudnék beszélni..

Mikor bejöttek hozzám volt GD-s barátaim nagyon rendesek voltak,hozták a csokikat,mindent,leckét,beszélgettünk,sírtunk...:(

Nagyon sajnáltak,amit nem is csodálok...

2022. márc. 26. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!