Ugye ezek a gyógyszerek nagyon erősek?
Édesanyám betegségéről szeretnék kérdéseket feltenni nektek! :)
Súlyos (pánikbeteg)
Szerintem nagyon sok gyógyszert szed(bár nem vagyok orvos,de abban biztos vagyok,hogy erősek a (gyógyszerei)...
Este 2 db Rivotril 2mg+2 db Tiager 2 mg-os+egy negyed Triticco+Magnézium 500 mg-os,+Doreta a térdére...Reggel Délben szintén fél-fél Rivotril+Tiager+Asactal(délben),Reggel+Este is szintén magnézium,szerintem már ez "beteges..(gyógyszerekre) gondolok...Izzad,dadog is,amit nem is csodálok...+nagyon hízlalják a gyógyszerek,hétfőn megyünk be Szegedre,mert sztem ez így nagyon nem frankó...Nincs kedve semmihez,családjával lenni,és még sorolhatnám,mondhatni,hogy "majdnem" egész nap ágyban van...
Köszönöm szépen mindenkinek az értékes válaszokat :)
21. köszi szépen,kedves vagy :)
A háziorvos nem írhat fel anyumnak gyógyszereket+elég buta..Nem is olyan régen,megvizsgálta apum,sajnos rákos...Képzeld el ezért elkért 13000 Ft-ot..Pedig a házidoki is domaszéki,mi is..
Igen,én és az egész családo vallásos,hála Istennek,soha nem adjuk fel a reményt,mindig imádkozunk,amit csak tudunk :)
A családsegítők nem nagyon foglalkoznak velünk...Én imádok bicajozni,fogyok is szépen,nagy nehezen leérettségiztem,esti tagozaton,nagyon nehéz volt,még 2011-ben,Matek erős 3-as,Informatika 3,Német 4,Történelem 4,Magyar nyelvtan 5+oklevél,de semmire se megyek vele,apum nem enged el nagyon sehova egyedül,mert bármikor rosszul lehetek...Ha elkezdenék dolgozni,akkor megvonnák a rokkantnyugdíjamat...Amúgy bolti eladónak tanultam,1 évem lett volna hátra,2 éves képzés,nagyon sokat tanultam,imádtak a tanárok,+ bolti eladói barátaim is,most meg nagyon megváltozott mindenki,nem törődnek velem..Amúgy a szegedi Gábor Dénes Gimnáziumban tanultam,aztán átmentem a szent benedek gimnáziumba,ott tettem le az érettségit :)
Szóval ennyi,rengeteg munkára jelentkeztem,semmi válasz...Telekom pl..annyit írt email-ben,hogy tovább jutottam az állásinterjún,de nem vettek fel,mert kiüresedés lett(nem emlékszem már pontosan)..
Gyermeki szint,érdekes...30 éves vagyok...Nagyon sokat segítenek a szüleim rajtam,olvass visszább légyszíves...Én ápolok mindenkit a családomban+szolgálok ki...Gyógyszerosztás stb..El sem tudod képzelni,milyen szörnyű ez a betegségem,bármikor "kitörhet rajtam,ha felhúznak",akkor nagyon agresszív tudok lenni...Keress rá paranoid-katatón skizofrénia,2008-ban kezdődött...Már az érettségit is nyugtatókkal kellett megcsinálnom,de sikerült ;)
Fogalmad sincs,mit éltem én is át a kórházban...Vagy 20-szor voltam krházban,ha nem többször,lekötözve,leszedálva minden...+rendőrség sem bírt velem,ennyi...Volt olyan nap,hogy összesen 29 gyógyszert kellett megennem,én is borzalmas dolgokat éltem át,narkósokat láttam,sőt olyanokat is,akik majdnem "megölték" magukat,(valaki sajnos bele is halt,ez mind igaz,sajnos...:( Nem is egy kórházi társam..
Munkakeresés nem fog menni,nem engedik a szüleim,amit nem is csodálok,ma is nagyon rosszul voltam...Hála Istennek már 2-3 éve nem kellett pszichiátriára befeküdnöm :) (És nem is fogok),ennyi,minden jót mindenkinek,szép álmokat! ;)
Miért keressek olyan betegeket,kedves utolsó hozzászóló,akik olyan betegek,mint én?(számomra ez felesleges,úgy érzem)...
Nagyon sok barátom volt GD-ben,de most már mind felnőttek,hála Istennek,családjuk van minden(kapcsolatban vannak),aminek nagyon örülök :)
Sajnos,ahol lakom nem nagyon van olyan személy,akivel tudnék beszélni..
Mikor bejöttek hozzám volt GD-s barátaim nagyon rendesek voltak,hozták a csokikat,mindent,leckét,beszélgettünk,sírtunk...:(
Nagyon sajnáltak,amit nem is csodálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!