Hogyan segítsek a menstruációs fájdalmaimon? Gyógyszeren kívül?
"Meg olyan gyógyszert írt amit szűzen nem lehet használni."
Mi a neve ennek a gyógyszernek??? Életemben nem hallottam ilyesmiről....
2: húha, ezek szerint te nem vagy tisztában a tested működésével...???
Tampont is fel lehet tenni szűzen! Szerinted hol jön ki a menstruációs vér, ha nincs nyílás "ott lent"....????
2. Mivel már jártál orvosoknál, gondolom annyira nem vagy fiatal, mint amennyire buta...
"azt hogy tegyem fel ha szűz vagyok???"
Simán, aranyom. Attól, hogy szűz vagy, a hüvelyed még nincs összenőve. Tudod, van rajta egy lyuk. Na azon keresztül kellett volna felraknod a hüvelyben használandó készítményt.
Ha ilyen fájdalmaid vannak és ennyire erős a vérzésed, akkor egy nőgyógyászt kell felkeresned, lehetőleg olyat, aki ért az endometriózishoz is, mert ez kicsit arra hajaz.
Mi az, hogy hogy? Tudod ugye, hogy a szuzhartya nem egy zart, kemeny bordarab? Van rajta egy lyuk, kulonben a menstrualni se tudnal.
De ezt a kupot valami fertozesre irtak? Vagy mire? Csak mert eros gorcsokre nem kupot szoktak irni. Meg ha nem ezzel a problemaval mentel, akkor nyilvan nem derult ki mi bajod van, gondolkozz mar egy picit :D
Mindenkeppen menj orvoshoz, az nem normalis, hogy mar 2 hettel elotte kezdodik a fajdalom.
Egyebkent ha gorcsolsz, nyugodtan vegyel be gyogyszert, nem lesz tole semmi bajod.
Ajjaj.... Houston, we have a problem...
:-D
Szerintem nem a menstruációs fájdalom a te legnagyobb problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!