Mit jelent az, hogy fojtogat a sírás, de nem tudok sírni?
Nézd meg ezt a filmet:
Két lépés távolság
Én is várom a tippeket, hasonló helyzetben vagyok, csak nekem az antipszichotikum nem engedi xd.
Ami nekem ilyenkor segít, hogy elmegyek görkorizni vagy futni/ sétálni. Bár idővel rájöttek, hogy ilyenkor szuicid vagyok ezért inkább beiktatnak nekem egy plusz terápiát (17/l)
De az 1-es nem írt hülyeséget, nyomj be valami sad playlist-et az segít. Sőt én olyat hallgatok mozgás közben is, majd kisírom a szemeim.
korod és nemed elárulod nekem, kérlek.
Én férfi,35.
Ha azt mondanám minden rendben lesz, nyugodj meg,hazudnék.
Amikor egy kupac szarnak érzed magad, akkor vagy igazán ember.
Nem hiszem,hogy emberségeddel lenne baj, de ez az élet nem növényevő, hanem növényformáló.
Ne magadat ásd el. Kezd el formálni ha nincs késő. Nézd meg mit szeretsz. Gondolom nem elszúrni.
Ha így hánykolódsz tovább, beleveszel.
70 percenként 1percig kellene boldognak lenni ahoz, hogy ne akarj meghalni és az csak azért, hogy ne akarj meghalni.Van aki 20 évből 1órát volt boldog.Ha én ránézek az életemre én is egy száradt ürüléknyomból kilógó fűszál vagyok és lehet csak megkellene csutakolni, hogy tartsam a színem a szép nyári estékben.
Én évente 1napot kaptam boldogságra de a többi fennmaradt idő, olyan mély seb és fájdalom, hogy sztornózza az 1napot 1órára.
Te tisztában vagy a te időddel és nem vagy elmerogyi.
Hogyan látsz kiutat,valami szándék van esetleg?
Komolyan érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!