Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » (Relatív) Fiatalon szeretnék...

(Relatív) Fiatalon szeretnék meghalni más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Igazából úgy érzem, hogy most vagyok kb a csúcson. 1-2 tervem még van, amit az elkövetkező évben meg is fogok valósítani és ennyi. Apróbb célok, tervek amúgy vannak hosszabb távra is, de úgy érzem nekem ez így elég volt, nagyon sok mindent elértem ahhoz képes, ahonnan indultam. Innentől jön az öregedés az iszonyat unalmas és vontatott hètköznapok, a “felnőttek” egyhangú élete. Nekem ehhez semmi kedvem. Én most akarom abbahagyni ezt az egészet. Megnézem a mondjuk 5 évvel ezelőtti fotóimat és iszonyat jól néztem ki, most meg belenézek a tükörbe és borzalom, de nem csak a külsőséggekkel van bajom, hanem a már emlíettekkel is. Meddig tarhat nálam ez az állapot? Hogy nem akarom elfogadni az öregedést? Mert ez innentől csak rosszabb lesz az fix minden nappal csak idősebb leszek.

2022. márc. 21. 22:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Szigorú diétán kívül semmit, nem hízás van, csupán ugyanennyi kalóriával voltam vagy 50 (mondjuk az nekem kevés volt), most 57, a szívbillentyű elvileg nem komoly, mégis nyílt mellkasos, szívszétvágásos műtét vár rám, addig meg folyamatos, fokozatos életminőség-romlás.
2022. márc. 24. 22:09
 32/36 anonim ***** válasza:
Juj, nagyon sajnálom! 😞 Műtéttel legalább teljesen a régi lehetsz?
2022. márc. 24. 22:10
 33/36 anonim ***** válasza:
Remélem, bár mindigis borzalmas volt az állóképességem és nem bírtam a meleget.
2022. márc. 24. 22:13
 34/36 anonim ***** válasza:
Igen, az sajnos a szívbetegeknek sosem volt jó, főleg, amilyen kánikulák vannak mostanság. 😕 Ugye nem kell sokat várnod a műtétre?
2022. márc. 24. 22:17
 35/36 anonim ***** válasza:

Hát kérdező,jelen.

Tisztán úgy érzek,mint Te,el szeretnék menni,vágyakozok szó szerint a halál után.

De az meglep mennyien vagyunk így.

Sajnos így tülröződik,mekkora egy sz*r társadalomban élünk. 22/l

2022. márc. 29. 21:05
 36/36 anonim ***** válasza:
Egyébként nem árt elgondolkodni, hogy volt-e valamilyen súlyos traumátok az elmúlt időszakban. Én 2019 tavaszán mentem át egy akkora traumán, ami pánikbetegséget, brutális hipochondriát és nem viccelek, konkrét PTSD-t okozott nekem. Úgy kifordultam magamból, hogy szó szerint nem voltam önmagam. Én akkor írtam ilyen, sőt még ennél is durvább dolgokat GYK-ra. Tényleg azt hittem, hogy nincs kiút.
2022. márc. 29. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!