Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » (Relatív) Fiatalon szeretnék...

(Relatív) Fiatalon szeretnék meghalni más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Igazából úgy érzem, hogy most vagyok kb a csúcson. 1-2 tervem még van, amit az elkövetkező évben meg is fogok valósítani és ennyi. Apróbb célok, tervek amúgy vannak hosszabb távra is, de úgy érzem nekem ez így elég volt, nagyon sok mindent elértem ahhoz képes, ahonnan indultam. Innentől jön az öregedés az iszonyat unalmas és vontatott hètköznapok, a “felnőttek” egyhangú élete. Nekem ehhez semmi kedvem. Én most akarom abbahagyni ezt az egészet. Megnézem a mondjuk 5 évvel ezelőtti fotóimat és iszonyat jól néztem ki, most meg belenézek a tükörbe és borzalom, de nem csak a külsőséggekkel van bajom, hanem a már emlíettekkel is. Meddig tarhat nálam ez az állapot? Hogy nem akarom elfogadni az öregedést? Mert ez innentől csak rosszabb lesz az fix minden nappal csak idősebb leszek.

2022. márc. 21. 22:51
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
A képeken mindegyik "középkorúsan" néz ki, egyik se fiatal már. Éppen erről beszéltem.
2022. márc. 24. 21:06
 22/36 anonim ***** válasza:
🤣😂 Hol középkorúsak ezek a nők neked? A 2-3-4. képen főleg, kifejezetten rút kiskacsákból lettek egészen jó nők. Vagy hogy egy magyar példát mondjak: neked Törőcsik Franciska középkorús meg nem fiatalos? Hagyjuk már... A ragyogásról már nem is beszélve.
2022. márc. 24. 21:11
 23/36 anonim ***** válasza:

Rákerestem a nőre, babaarca van tényleg.

Egyébként én pl. magamon nagyon látom a dolgot, pedig sokkal egészségesebben élek. Ragyogás meg 5 éve nincs az esetemben.

Egy-két ismerősömön is brutálisan látom, független az életmódjától.

2022. márc. 24. 21:13
 24/36 anonim ***** válasza:
Oké, akkor az a te ismertségi köröd, de nem mindenki van ezzel így. Ha fizetnének sem kellene a 19-20 éves önmagam, van, akinél az idő pont, hogy segít. A pubertás sem mindenkit ugyanúgy érint, minden ember egyedi, más genetikával és más életúttal. Az se mindegy, hogy ki milyen munkát végez, hol lakik, mennyi pénze van, stb.
2022. márc. 24. 21:18
 25/36 anonim ***** válasza:
Jah és még egy magyar példa: Erdélyi Tímea (nem 30, konkrétan 40 körüli). Direkt nem plasztikmacákat hozok példának.
2022. márc. 24. 21:19
 26/36 anonim ***** válasza:

Én celebeket, hírességeket nem ismerek, csak úszókat.

Ha csak és kizárólag a testemről van szó (szellemi állapotról nem), akkor bármikor kellene a 20 éves testem. Az ördögnek adnám a mostanit.

2022. márc. 24. 21:23
 27/36 anonim ***** válasza:
Elhiszem, mivel minden ember egyedi, minden test más, teljesen eltérő bajokkal és tünetekkel. Én sokkal jobban érzem magam, mint gyerekként és tinédzserként-húsz év körül. Biztos nem kérném vissza a durván asztmás és ekcémás, nulla nőiességgel (és mellekkel) rendelkező önmagam, aki a legkisebb szellőtől is kapásból ágynak esett. Nem vagyunk egyformák, és ez így jó.
2022. márc. 24. 21:33
 28/36 anonim ***** válasza:
(Közben visszanéztem, a cikkben az 5.-nek kifejezetten 30 évesen lett baba arca, míg 20 évesen meg határozottabban öregebbnek néz ki, minimum egy átlag 40-esnek.)
2022. márc. 24. 21:43
 29/36 anonim ***** válasza:

Én amúgy az utóbbi időben kapok el mindent, ha valaki tüsszent a Combino egyik végében, elkapom a másik végében.

Ezen kívül megijedek, ha tükörbe nézek, a kilókra is figyelni kell, 20 évesen a koleszterinnel se volt gondom a mostaninál jóval egészségtelenebb evés mellett és a szívbillentyűim is jól zártak.

Mondjuk van, ami most jobb, de az az életmód miatt..

2022. márc. 24. 21:57
 30/36 anonim ***** válasza:
Az a szívbillentyű igen komolyan hangzik, jártál vele kardiológusnál már? 😕 A hízás valószínű genetika... Koleszterinre nem mondtak semmit, hogy mit lehetne vele még tenni?
2022. márc. 24. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!