Felnőttek akiket zaklattak az iskolában, milyen hatással van ez a jelenlegi életetekre?
12, téged biztos nem bántottak…
Ha egy gyerekbe beletáplálják hogy o kevesebb mint a többiek, az orokre vele marad… hogy lehetne azon valaha is túllépni, hogy csoportosan gúnyoltak pl a kulsod miatt?
En annyira szorongó lettem hogy soha nem lehet kapcsolatom, az ajtót nem merem kinyitni ha valaki csenget…
Ezt nem lehet kinevelni az emberből
Jelenleg 25 éves lány vagyok, és saját cégem van.
Nos, engem már oviban is bántottak, majd jött általános, középsuli, egyetem, majd munka. Ahogy idősödtem egyre durvább bántásokat kaptam. Sehol nem sikerült megállnom a helyem szociális szempontból. Talán selejtesen születtem, talán a szüleim miatt, vagy miattuk is, de így alakultak a dolgok.
Jelenleg január óta pszichológushoz járok, az az fél éve. Megtanította hogyan csináljak önbizalmat magamnak. Ami annyit jelent, hogy egy nagyobb társaságban mertem beszélgetni az emberekkel.
Igazából nekem poszttraumás stresszem van.
Eléggé bele voltam rokkanva az életbe, hogy képtelen vagyok másokkal együtt dolgozni.
DE!
Ez a pszichológus megváltoztatta az életemet, annyira boldognak érzem magam, életem minden egyes percét értékelem. Nekem van a legcsodálatosabb férjem, lassan 9 éve együtt vagyunk.
Jelenleg a 3. Szakmámat csinálom a pszichológusnak köszönhetően, mert tavaly is töltöttem vele 3 alkalmat, aminek következtében csináltam 2 szakmát. Addig kikelni nem tudtam az ágyból annyira rosszul voltam. Most meg dolgozom mindennap!
Jelenlegi célom, hogy milliárdos legyek, és úgy érzem ezzel a pszichológussal sikerülni fog.
Szóval akik basztattak azoknak üzenem, hogy nem lettem csöves, de ti hozzámképest azok vagytok. 😂💸
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!