Felnőttek akiket zaklattak az iskolában, milyen hatással van ez a jelenlegi életetekre?
30N vagyok. Mögöttem 2,5 év terápia, de még több pszichos élmény.
A zaklatason kívül millió egy más traumám is van/volt.
Már nem érdekel.
A lehetőségeimhez képest jól keresek, szeretem munkámat is. A párkapcsolati téma mindig hektikus volt nekem(sokat szenvedtem bennük az érzelmi 1-2 alkalommal fizikai bántalmazás, elhanyagolás miatt), de itt is mindig torekedtem a jobbra.
Most úgy néz ki, hogy a párkapcsolati rész is egyenesbe kerül, de mivel friss, így majd az idő dönti el.
Alapvetően erőfölénnyel szekáltak, például többen körbe álltak és lelöktek a lépcsőn. Vagy többen összeálltak és ellopták a cuccaimat, ilyenek. Könnyű mondani, hogy álljak ki magamért, de ha egyedül vagyok és gyengébb, akkor hogyan?
Volt több csoport, aki szekált. Az egyik fickó ilyen "klikkvezető" volt, aki vicces módon később befogadott a klikkjébe, barátok is lettünk. Majd a bandavezérből egy lecsúszott gyerek lett, nem akartam vele tartani a kapcsolatot és ha közösségi oldalon jól ítélem meg a képeit, felnőttként masszív alkoholista lett. Volt még egy-két szekáló gyerek, aki nem maradt az iskolában mert bukdácsolt. Illetve volt egy srác, aki másokat is szekált, és egyszer elvileg szexuális jellege is lett a szekálásának, ami után már az iskola kiutálta (diákok, tanárok egyaránt) és önként kiiratkozott.
Szóval a hülyegyerekektől megszabadultam, úgy kb. 16-17 éves kortól meg már amúgy is több esze is van a gyerekeknek ennél, így távozni nem távoztam keserű szájízzel az iskolapadból.
Azóta szerintem normális, funkcionális felnőtt lettem diplomával, stabil munkával, stabil párkapcsolattal (27 éves férfi vagyok).
Annyiban meghatározza a világnézetemet, hogy ha ilyesmi esetről hallok vagy olvasok, felmegy bennem a pumpa és zéró toleranciát tanúsítanék a szekálókkal szemben. Nem a szekált gyereket kell menekülnie az osztályból, hanem azt az 1-2 bullyt kell kiemelni!
Kövérnek hívott az egyik tanár, nem engedte, hogy egyek, éheztetett.
A mai napig nincs önbizalmam, nem merek mások előtt normál adagot enni, főleg akiket nem ismerek jól és soványabbak nálam, illetve zugevő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!