Ptsd-m van és segítségre szorulnék, a rémálmok-flashbackek, stb. Mellett nemrég megjelentek anxiety attack-ek is. mit tegyek?
Mindkettőhöz érdemes, nemcsak az egyikhez.
Thalassa Házban lehet bejárósnak is lenni, de lehet, hogy a járvány miatt most nem lehet.
a thalassába lehet menni bejárósnak, de oda csak akkor vesznek ált. ha már kivizsgált beteg vagy.
a pszichiáter gyógyszert fog felírni valószínű, nem tudom tb-re gondoltad-e.
ha igen akkor csak orvoson keresztül juthatsz pszichiáterhez
ha magánba mennél akkor klinikai szakpszichológushoz menj, ő el tudja dönteni elég-e a terápia vagy gyógyszer is kell
Ha megteheted, magánba menj, bár TB-re is ki lehet fogni jó orvost. Klinikai szakpszichológust keress vagy terapeuta képzettségűt. A terapeuta a klinikai szakpszichológusi vagy pszichiáter orvosi képzettsegre építhető rá.
Legjobb a heti 1 alkalom, de 2 hetente 1x is elég lehet.
Nekem a terápiám és az orvosi ellátásom is magánban van. Orvosom terapeuta képzettségű. Nyomott áron. 50 perc/10 ezer.
Szerintem meg a Thalassa pont nem jó egy megviselt idegzetű embernek.
Nekem sem, de a stáb passzivitás miatt a többségnek sem tett jót.
Ahogy hallom, Tündér hegy szelídebb és lightosabb.
A Thalassában nem is akarják a kezelők elnyomni a túl aktivakat, aminek a zarkozottak isszák a levét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!