Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Éjjel azt álmodtam, hogy van...

Éjjel azt álmodtam, hogy van egy lyukas fogam, pedig nincs. Mi bajom van?

Figyelt kérdés

Folyton arról álmodom, hogy elvesztem a fogaimat, pedig napi 2x mosom őket és nem csinálok olyan ártalmas dolgot, amivel őket veszélyeztetném.

Mégis gyakran álmodom foghúzásról, fogatlanságról. Holott Elmex fogkrémet meg jó minőségű fogkefét használok.

Legutóbb azt álmodtam, hogy be kellett tömni valamelyik fogamat.

Azelőtt pedig, hogy ki kellett húzni a bölcsességfogam valamelyikét. Pedig azt direkt mosom meg kímélem, főleg hogy ingyen van és csak random kinőtt immár kettő éve.

tegnap 17:31
 1/6 A kérdező kommentje:
Erre jómagam sem tudnám a választ, hiszen ez egy fogas kérdés!
tegnap 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szorongás.
tegnap 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:

A fogkőleszedést leszámítva 38 évesen kellett először a fogaimhoz nyúlni (igaz, hogy sajnos egyből győkérkezeléssel nyitottunk, bár mentségemre szóljon, hogy terhesen látszott először a lyuk, és a szülésig nem akartam piszkálni, de addigra meg nagyon elromlott...).

Ettől függetlenül én is sokszor álmodtam egész életemben foghullást, kitörést stb., pedig én nem is voltam erre ennyire rápörögve, totál átlagos szájápolási rutinom volt, napi 2 mosás átlag fogkrémmel és kész.

Szerintem semmit nem jelent.

(Hajhullást is szoktam álmodni...)

tegnap 18:01
 4/6 anonim válasza:
100%
Nekem egész biztos, hogy szorongás miatt voltak ilyen álmaim. Egészen durvák is. :(
tegnap 18:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekem voltak rosszabbak is.

Minden fogam kihullott, stb… De amint ezt ki merészeltem írni, szinte azonnal törölték anno.

Most bezzeg nem… Érdekesek a moderátorok.

tegnap 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit. Lehet hogy túl szorosan nőttek a fogaid egymás mellé, és feszül a fogsorod.
ma 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!