Kib@szott súlyos szociális fóbiával hogy lehet sulizni?
Figyelt kérdés
F@sza amikor a tanár kiállít az osztály elé hogy mutasd be a prezit stb. :)2022. márc. 18. 15:51
1/4 anonim válasza:
Minden ilyen alkalom közelebb visz a felülkerekedésen, mert ha rendesen van összeállítva és otthon hallgatóság előtt elpróbálod, akkor már nem lehet vállalhatatlanul rossz. És túléled, sőt, ne adj isten, még meg is dicsérnek.
egyébként a kérdés rosszul van feltéve: nem kell szociális fóbiával élni, hanem el kell menni pszichológushoz, aki kihoz belőle. Nem fóbiásan születtél, hanem belecsúsztál, és ahogyan befelé, úgy kifelé is van út. Persze a te akaratoddal és aktív részvételeddel.
2/4 anonim válasza:
Sajnos sehol se lehet olvasni, hogy valaki meggyógyult volna ettől a betegségből
3/4 anonim válasza:
Én a második egyetemi szakomat végzem el lassan, pedig marhára szocfóbiás vagyok mióta az eszemet tudom. Tényleg egyre könnyebb lesz közönség előtt megszólalni, de könnyűvé sose válik a magunkfajtának, viszont ha nem vagy rákényszerülve, bármilyen szhar is ez, akkor tényleg nem fogsz fejlődni fikarcnyit se.
4/4 anonim válasza:
Én kigyógyultam belőle. Új szerető családra, sok pénzre, pszichológusra volt hozzá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!