Szociális fóbiával elvállalni egy szociálisabb munkát esély a megbirkózásra, vagy út a katasztrófa felé?
Az expozicio a legjobb megoldas a fobia legyozesere. Azaz szrmbe kell nezni a helyzettel.
Vallald el. Az elejen szarvleez aztán belekossz
Egyetértek, de azért azzal kiegészíteném, hogy kétes a végeredmény.
Ha egymagad nézel szembe a munkaszitukkal, és a félelmeiddel, amiket napközben megélsz, nem tudsz konzultálni rendszeresen valakivel a magánéletedben, akkor a félelmek csak felgyülemlenek és egyre rosszabb lehet.
Tehát a munka szerintem jó ötlet, de kellene valaki, akivel délután el tudod engedni magad...
Igen, tapasztalatbol irtam.
It teruleten dolgozok. Mikor volt koltoztetes akkor szo szerint nem mertem bemenni irodaba csak akkor ha elottem volt a munkararsam. A hata moge bujva mentem be.
Ha hivni kellett valakit telefonon akkor elore megirtam mit fogok mondani es a varhato kerdesekre a valaszokat.
Aztan teltek a honapok es azota egnes fold. Barkihez bementem, barkit felhivtam, poenkodtam stb.
Persze nap vegen azota is merulok le. Nem szoktam feltoltodve hazamenni. Mondjuk ezzel masok is igy vannak;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!