Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csendes borderline-s nőkkel...

Csendes borderline-s nőkkel könnyebb az élet?

Figyelt kérdés

Örülnék, ha megosztanátok tapasztalatokat.

Köszönöm.

2022. márc. 16. 12:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%

Igen, ismerek.

És igen csak rossz lehet. Maga a borderline leírása is pont ezt jelenti.

Viszont ha ezzel ép ésszel tisztában vagy és igyekszel, akkor az már minőségbeli javulást hozhat. Persze ehhez az is kell, hogy olyan párod van, aki szintén tudja tolerálni és igyekszik is kezelni a nehéz helyzeteket. Toleránsnak és szeretőnek kell lennie.

2022. márc. 21. 13:01
 12/12 Krisparker válasza:
Nagyon nehéz velük,és ki leszel téve a random hangulatváltásaiknak,dührohamaiknak, manipulálnak, étzelmileg zsarolnak, ez nekik teljesen természetes..exem nagyon szerelmes volt belém és mindíg megígérte hogy bármilyen rosszul is van, nem terheli rám a saját fájdalmát, de aztán jött a tré az agyára, és mivel én voltam hozzá a legközelebb, ezért én kaptam tőle a legszörnyűbb verbális abúzusokat... Nem láttam még borderlinet akinek lett volna önfegyelme, akaratereje, önkontrollja, ezek nélkül meg nehéz neki nem szétszednie a szeretteit...
febr. 21. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!