Csendes borderline-s nőkkel könnyebb az élet?
Örülnék, ha megosztanátok tapasztalatokat.
Köszönöm.
3, Nem mondtam, hogy azt szeretnék.
Csak kíváncsi voltam, de mivel levannak pontozva a válaszok, így még várok jó válaszokra.
De, hogy pontosítsak a kérdésemen, könnyebb egy csendes borderline-s nővel, mint egy “klasszikussal”?
Miért kell úgy beállítani "A BORDERLINE-OS MÁR CSAK ROSSZ LEHET"??????
Nem értem..... Attól hogy olvastok róla pár cikket, meg hasonlók, ismertek diagnosztizált bordeline nőket, vagy csak dobálóztok a levegőbe?
Egy diagnosztizált borderline nő.
Azért nem semmi... Valakiknek volt egy nagyon para border párjuk és akkor így általánosságban megy a "minden border a pokol szülötte, hozzá se szólj, mert egy másodperc alatt tönkreteszi az életed, hujuj". És ezek az emberek az összes borderes kérdésnél folytatják a hadjáratot. Sajnálom, hogy valaki ezt tette veletek, persze tudom történetesen border volt, de nem ugyanolyan mindegyik. Nektek sem ártana terápia.
Az élet nem fair, a romokat pedig szakemberrel fogod összetakarítani, a border is egy nagy rom, ami trauma hatására jött létre. Akkor lehet egy bordival meglenni, ha küzd és él azokkal az eszközökkel, amik elérhetőek a gyógyuláshoz, tehát jár szépen terápiára.
Nálam a szeretethiány domináns, magamat semmi extrával nem rombolom, a viselkedésem a szavaimmal problémás, senkit nem bántok fizikailag, sokat sírok és sokszor vagyok dühös, de igyekszem. Már attól összerezzenek, ha valaki hirtelen felém nyúl, mert azt hiszem meg akar ütni vagy valami.
Senkitől nem várom el, hogy toleráns legyen velem, de akkor le lehet ám lépni, öngyilkossággal sem szokásom fenyegetőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!