Stilnox altatótól lehetek depressziós?
Figyelt kérdés
Csak napi felet szedek kb két hét óta, de pár napja indokolatlan szomorúság törik rám naponta többször, annyira hogy szinte zokogni tudok tőle.2022. márc. 16. 12:32
1/3 anonim válasza:
A mellékelt betegtájékoztató alapján gyakori (10 betegből legfeljebb 1 beteget érinthet) mellékhatása lehet a depresszió.
Valamint megemlíti még hogy "Kezelés közben, a korábban fennálló depresszió is felszínre kerülhet."
Ezen kívül felhívja a figyelmet hogy FOKOZOTT elővigyázatossággal alkalmazandó depressziós betegeknél, ahogy írja még öngyilkossági gondolatokat is kiválthat.
Sőt, még szedése előtt írja hogy
"A gyógyszer szedése előtt a kezelőorvost tájékoztatni kell máj-, vagy tüdőbetegségről, jelenlegi vagy múltbeli gyógyszer-, illetve alkoholfüggőségről, depresszióról."
Ezek mellett én legalábbis nem szedném ezt az altatót ha depresszióra hajlamos lennék.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez ritka. Szedtem. Sosem okozott ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!