Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós férfi?

Depressziós férfi?

Figyelt kérdés
férfiak akik depresszióval küzdötök miken mentek át?
2022. márc. 10. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

- öngyilkossági fantáziák: gyakran elképzelem, hogy milyen jó lenne ha egy kamion kétszázzal elütne, hogy egy ilyen nagy csattanásban roncsolódjak szét, és utána az a mesés semmi, ami olyan, mint a nyugalom

- önmagam ócsárolása, tegnap pl. eszembe jutott, hogy valamit 1999-ben tök bénán csináltam, és hogy lehettem ekkora nevetséges hülye; több mint húsz éve, és képes az agyam számon tartani, asszem ezt hívják diszfunkcionális gondolatnak :-D

- elkezdek valamit és közben rettegek, hogy nem lesz elég eredeti, hogy nevetséges lesz, hogy elrontom

- a "hivalkodóan" mászkáló boldog családok gyűlölete, irigylése

- nevetgélő, buszon telefonáló emberek vad, irigy gyűlölete, a világvége vágása, hogy akkor majd ők is elpusztulnak és nem nevetgélnek

ilyen gondolatok:

- biztos terhére vagyok embereknek!

- a barátnőm jobb híján van velem

- én is csak jobb híján vagyok vele

- bárcsak mindenki megdögölne!

- amit csinálok az valójában nem értékes, csak szánalomból hitegetnek ezzel, akik mást mondanak

- miért nem találja ki a barátnőm, hogy mit szeretnék? Miért kell nekem ezért küzdenem?

Akik nem ismernek közelről, azok ezeket nem igen érzékelik, egy vidám, nyugodt, aktív embernek gondolnak.

ez lehet, hogy nem csak depresszió, mindegy, most több terápiát elkezdtem, tán majd megjavítják az agyam. Valamennyit az előzőek is segítettek.

[link]

49f

2022. márc. 11. 15:47
 2/5 anonim válasza:

válaszoló, végig olvastam amit írtál.

Szerintem neked nagyon alacsony az önbecsülésed, emellett más mentális zavaraid is lehetnek. Sokak közül amit leírtál rám is igazak, mindenesetre, kitartást!!

2022. márc. 13. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:

köszi, nem mindig ilyen szahara, csak a kérdésre válaszoltam, hogy amikor jön az átok, akkor ilyen. Szorongás és depressziót mondtak ,de majd most jön tán egy normális kivizsgálás. Én sok gyerekkori traumát gondolok fontosnak, meglátjuk, most a nyugtató, meg egy terápia segít, tán majd lesz valami másik terápia ami még többet...

Azért eléldegéltem eddig, de most ősztől bedurvult az élet.

2022. márc. 13. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
de egy előző terapeutámat kérdeztem, ő szerinte csak nagyon érzékeny vagyok, és ezért nagyon sérülékeny is. hát ez hízelgő, de valszeg többről van szó.
2022. márc. 13. 21:36
 5/5 anonim válasza:
Igen, biztosan többről van szó
2022. márc. 13. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!