Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az állandó fülzúgástól depress...

Az állandó fülzúgástól depressziós lettem. Van kiút?

Figyelt kérdés

Egyre kevésbé bírom már elviselni.

Valamilyen szinten megszoktam, de csak a rosszat. Azt fogadtam el, hogy az összes hátralévő napom ilyen rossz lesz.semmilyen.

És ez megremiszt. Nem akarom így leélni az életem.

De a zúgás nem fog eltűnni.

Akkor mégis mit csináljak?

Bárki aki jár/járt hasonló cipőben, ti hogy birjatok?

2022. márc. 15. 00:29
 1/6 anonim ***** válasza:

De mitől zúg a füled állandóan? És hogy nem lehet rajta segíteni?

A depresszió egészen biztosan nem a megfelelő szó az állapotodra, idegesíthet, zavarhat, de a depresszió valami tök más. Ha depressziós lennél, már nem zavarna. Akkor már nem éreznél semmit.

2022. márc. 15. 01:06
 2/6 anonim ***** válasza:
magas vérnyomás
2022. márc. 15. 02:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Az enyém is zúg, legalább 10 éve, de ki tudom zárni (nyilván amint megláttam ezt a kérdést, úgy nem és hallom egy ideig), sőt, 2021-ben jutott el a tudatomig, hogy ez BETEGSÉGEK JELE, nem természetes és kivizsgálandó lenne.

Nem tudod kizárni? Pedig olyan, mint a légkezelő rendszer valahol, az utcai forgalom zaja, a keringetőszivattyú vagy egyéb hasonló, monoton zaj.

Amúgy állítólag a leggyakrabban autoimmun folyamatot gyanítanak mögötte, ezért is adnak rá lórúgás szteroidot, de az csak az első pár hónapban használ igazán.

Ha nem ez, akkor érelmeszesedés lehet, vagy egyéb érszűkület. Fiatalon is.

Vizsgáltasd ki.

Most, hogy tudom, hogy betegség, én is ki fogom. :D

2022. márc. 15. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Több oka is lehet, ki kell vizsgáltatni, de lehet idegi alapon is. Nevelőapám ezzel él 30 éve és nem mondanád meg róla. Az első időszak volt nehéz neki.
2022. márc. 15. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Van rá megoldás. Nekem egy infúziós kúrát csináltak, ami kitágította az ereket, és elmúlt. Ne nyugodjatok bele, mert minál régebb óta tart, annál kisebb az esélye, hogy tudnak rajta segíteni. Fülészetre kell elmenni, ott kivizsgálnak és elrendelik a kúrát.
2022. márc. 17. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a helyzetedet, de létezik olyan, hogy a depresszió okoz fülzúgást, esetleg gondold végig, hogy nem erről lehet-e szó.
2022. márc. 20. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!