Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan hagyjam el a Stilnox...

Hogyan hagyjam el a Stilnox altatót ?

Figyelt kérdés

Körülbelül 2 hétig szedtem esténként fél szemet. De egy jó pár napja már teljesen indokolatlan szomorúság tör rám napi egyszer, annyira hogy sírni tudnék rögtön.

Lehet ez az altató miatt ?

Illetve, ha fél szemet szedtem eddig, hogyan hagyjam el? Vegyek be pár napig csak egy negyedet vagy azonnal elhagyhatom az egészet?

2022. márc. 16. 09:50
 1/1 anonim ***** válasza:

A másik kérdésedre már válaszoltam, de íme a mellékelt betegtájékoztató azon rendelkezései, amik arra adnak utasítást, hogyan hagyd el a gyógyszert:

"A Stilnox filmtabletta szedésének hirtelen abbahagyásakor a kezdeti alvászavar visszatérhet, sőt súlyosabb formában is jelentkezhet, mint a kezelés előtt (visszacsapásos álmatlanság)."

"Ezt egyéb reakciók, mint hangulatváltozások, szorongás és nyugtalanság kísérhetik."

valamint

"Ezért szükséges az adag fokozatos csökkentése, mielőtt végleg abbahagyná a gyógyszer szedését."

Tehát tegyél így.

2022. márc. 16. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!