Mitől vagyok ilyen kegyetlen rosszul? Halálfélelmem van.
Figyelt kérdés
Az egész 2 hete kezdődött, nagyfokú fáradtsággal, rengeteget aludtam azon a hétvégén majd hétfőn elkezdett fájni a torkom, meg folyni az orrom, de ezen kívül semmi extra. Covid PCr tesztem is negativ lett. Pénteken már teljesen jól éreztem magam. Bulizni voltam, 5 felest ittam egész este, másnap nem tudtam aludni, ment a hasam, kegyetlen rosszul voltam, és így mentem éjszakára dolgozni. Soha én meg nem voltam ilyen rosszul másnap, nem is szoktam másnapos lenni, főleg nem ennyitol. És havonta max 1x-2x iszok buliban. Vasárnap is sokat aludtam, de amikor ébren voltam szedultem, fájt a fejem és forgott a gyomrom. Tegnap pedig ugyanez.. Mentem dolgozni éjszakára szintén, ájulásközeli allapotok jöttek rám, semmi étvágyam, de eszek hogy ne legyek rosszul meg azért le tudom nyelni az ételt, nem esik jól a kávé se, ami csak azért érdekes mert mindig jól szokott esni. Fáj a fejem. És rendesen halálfelelmem van, nagyon szorongok, de nm tudnám megmondani, hogy mi az oka. Azt se tudom, hogy szorongás miatt vagyok rosszul vagy tényleg ennyire rosszul vagyok és azért szorongok. Éjszaka az egyik kollégámmal volt időnk beszélgetni kb fel órát akkor csak fáradtnak éreztem magam, de jobb volt hogy elterelte a figyelmem, aztán meg kezdődött minden elölről. Busszal járok most dolgozni, mert vezetni se merek, úgy érzem nem tudok koncentrálni. Van orvos ismerősöm így tudott intézni vizsgálatokat, az alapvizsgalatok alapján szervileg minden rendben van, a torkom van még enyhén begyulladva, de a labor, EKG, rontgen teljesen rendben van.2022. márc. 15. 06:29
1/2 anonim válasza:
Be vagy oltva? Bocs hogy ezt kérdezem, de ki tudja ezek az oltások mit okoznak, mindenkinek mást.
2/2 anonim válasza:
Ha minden eredményed rendben, akkor lehet a rosszul lét miatt vannak szorongásaid, berögzült. Ugye írtad, hogy elterelte kollégád a figyelmedet akkor jobban érezted magad. Lehet csak simán szorongás, egy esetleg újabb rosszul léttől félsz. Próbáld meg lekötni magad, elterelni a gondolataidat és lehet jobban leszel idővel. Voltam pánikbeteg, voltak nekem is halálfélelmeim, tudom, hogy milyen érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!