Így is fel fog írni gyógyszert a pszichiáter?
Januárban nagyon erős depresszióba süllyedtem, konkrétan pánikrohamaim voltak (a boltban tudtam valahogy menedzselni, otthon nem), éjjel felébredve sírógörcsöt kaptam, úgyhogy kértem egy időpontot állami pszichiáterhez, március végén megyek.
Most már jobban vagyok, 6 hete nem volt ilyen pánikos időszakom, sírni azt még mindig szoktam, nem éppen ideális jelenleg az életem. Átgondoltam néhány dolgot, a körülmenyeim nem változtak, csak a hozzáállásom lett picit jobb.
Nem félek a gyógyszertől, de van rá esély hogy inkább azt mondja egy pszichológussal beszéljem át a problémáimat? Mert ezeken a gyógyszer sajnos biztosan nem fog segíteni. Minimum egy kombinált terápia kellene, de magánra nem telik.
#11: köszi, nem tudtam, hogy van különbség! Jónak mondják az escitilt, úgyhogy remélem, neked is fog segíteni.
Kérdező: nem az a lényeg, hogy mennyire tartanak súlyos esetnek. Az a lényeg, hogy szakszerű segítséget kapj. Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!