Lamolep 50 mg mellékhatásai mikorra múlnak el?
Pánikbeteg és szorongós vagyok, eddig szedtem Duciltiát és Xanaxot, azokkal semmi bajom nincs, hónapok óta szedem őket.
Ezen a héten a pszichiáterem írt fel Lamolep 50 mg-ot, mert habár a két gyógyszer javított az összesített állapotomon, a frontokra és hasonlókra továbbra is érzékeny vagyok, olyankor nagyon szenvedek, szédülök meg ilyenek. Erre kaptam ezt a Lamolepet, hogy "korrigálja" (azt hiszem így mondta a doktor) ezt az ingadozást.
Tegnap este bevettem az első szemet (este kell szedni a Xanax-szal), este még csak gyomorbizsergés volt meg nagyon enyhe hányinger, de ma reggel ahogy felkeltem olyan vagyok mint aki influenzás (csak a légzőszervi tünetek nélkül), fájnak a végtagjaim, álmos vagyok, kótyagos, fáj a fejem, szédelgek, alig élek.
Kérdésem, másnak is vannak/voltak tünetei a Lamolep első szedése után? Érdekelne hogy nektek mennyi idő után múltak el ezek, ha voltak hasonlók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!