Lassan elfogy a gyógyszerem és a pszichiáterhez csak 10 nap múlva mehetek mert akkorra kaptam időpontot. Ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Erős szorongásos depresszióm van. Van amikor úgy érzem, hogy nincs semminek értelme.2022. febr. 18. 22:26
1/11 anonim válasza:
Hívd fel és szólj h ez van, felhőben ír fel receptet.
2/11 anonim válasza:
Magán, állami? A gyógyszer menedzselése a beteg dolga. Nem b@sztatni akarlak, van elég bajod, de hány szem gyógyszer, mikor fogy el azt tényleg csak te tudod.
3/11 anonim válasza:
1# hacsak nem módosítana a gyógyszeren és ezért látná a beteget.
4/11 A kérdező kommentje:
Magán. Az én hibám, nem hibáztattam senkit.
2022. febr. 18. 22:30
5/11 anonim válasza:
Ha magán akkor a csak receptírásnak szokott lenni külön tarifája. Semmi dolgod, csak egy telefon, megkapod a rp-et és 10 nap múlva mész a megbeszéltek szerint. Kérdés, hogy ilyenkor, ha felhőbe írja átutald-e a rp. írás díját, vagy kifizetheted egybe az ülés díjával 10 nap múlva.
Annyi, ha ez új gyszer akkor kérdés elérte-e a várt hatást, tehát ülés után is ezt írná a doki. Ha nem új a gyszer akkor amit írtam.
6/11 anonim válasza:
Hívd fel a dokit aztán ír fel neked a felhőbe. Nem tudod beosztani addig valahogy?
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Minden választ hasznosnak jelöltem
2022. febr. 18. 22:45
8/11 anonim válasza:
Nagyon szívesen, szerintem mind azért írtunk ide, mert segíteni szándékoztunk neked :)
9/11 anonim válasza:
Fel kell őket hívni, semmi mást nem lehet tenni. Mi mást lehetne?
10/11 anonim válasza:
Vagy el viszed a háziorvosnak a papirodat, meg mutatod hogy melyik fajta gyógyszert szeded, aztán ki irja.
Legalábbis en igy csináltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!