Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elfojtott érzések?

Elfojtott érzések?

Figyelt kérdés

Hogyan reagáljam le azt ha valaki (már bocsánat a kifejezésért) állandóan b@sztat?

Már tönkretett az hogy elfojtom az érzéseimet és van valaki akin muszáj lenne bosszút álljak, hogy megnyugodhassak végre. Rettenetesen dühít hogy ezt tette velem, jobb ha nem is látom őt, messziről elkerülöm de a negatív érzéseim iránta kikészítenek. Amikor eszembe jutnak azok a szituációk, nagyon ideges leszek, aztán hamar el is folyton ezeket az érzéseket. Tudom, hogy nem tesz jót ha az ember elfojtja az érzéseit, viszont azt sem tehetem hogy lereagálom az ilyen emberek viselkedését mert nagyon agresszív módon történne. (Arról van szó hogy ez a személy állandóan megalázott társaságban) f@sz kivan már vele.

2022. márc. 12. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán magadat hibáztatod, hogy nem voltál elég kemény és visszaélt az érzéseiddel. Erre nyilván te teremtettél lehetőséget. Nem kell bosszút állni, hiszen az ilyen kapcsolatokban mindkét félnek megvan a maga felelőssége, meg kell tanulni elviselni a kudarcot.
2022. márc. 12. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj belőle és ne engedd, hogy a jövőben más átlépje a határaidat.
2022. márc. 17. 09:48
 3/3 anonim ***** válasza:
69%

Azt hiszem az én véleményem eltér a többiekétől. Szerintem nem a te hibád az, ha valaki folyamatosan bánt téged.

Amit tenni tudsz az elősször is az, hogy nem magadat okolod ezért. Sokan vannak, akik csak úgy kiszúrnak valakit és rajta vezetik le a feszültségüket (rendszeresen).

Nem tudom milyen kapcsolatban vagy az adott személlyel, ha teheted, próbálj meg távolságot tartani nem csak fizikailag hanem érzelmileg is.

2022. márc. 19. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!