Régebbi sérelmeken, beszólogstásokon, ami ptsd formájában jön vissza, hogy lehet túllépni ha már dührohamaim vannak miatta?
Sok konfliktusom volt, de 2 éve dolgoztam egy munkahelyen ahol nagyon mérgező volt a környezet.
Volt ott egy középkorú, nagyon fura nő, láttam hogy az első naptól nem kedvel.
Sokszor szólt be burkoltan, máskor már nem is burkoltan, de mivel szorongó vagyok és szociális fóbiás, hirtelen nem tudtam hogy mit reagáljak, így inkább elengedtem a fülem mellett.
Mostanra nagyon rossz állapotban vagyok, személyiségzavarom van, szinte naponta jön vissza ez a eset és az hogy mit kellett volna mondanom annak a kövér frusztrált irigy nőnek.
Képtelen vagyok elfogadni hogy tiszteletlenek voltak velem a múltban, duhrohamokat kapok, amiért nem szóltam vissza. Mit lehet ezzel kezdeni?
Terápia.
Sok dolgot kell kibogozni, ez a dolog csak valaminek a tünete, önmagában nem a próblema.
Nekem is ptsd a diagnózis, most kezdtem a terápiát. Mindenképp beszélgess szakemberrel, ne vidd be magad egy negatív gondolatspiralba. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!